Showing 45 of 235
 1. Skhoop

  JONNA MID SKIRT
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  Pris från 399 Kr
  BLACK

  Värmande kjol i skön midilängd. Perfekt under kalla vinterdagar. Dragkedjan i höger sida gör kjolen enkel att ta på och av. Två handfickor.

 2. Tierra

  PADDED BLANKET
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  BURNED YELLOW

  Filt, kjol, poncho, sittunderlag eller åkpåse till bebis? Padded Blanket blir vad du vill att den ska vara och vi vågar lova att när du väl har en kommer du aldrig vilja vara utan den igen.

 3. Fjällräven

  ÖVIK DOWN SKIRT
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  MOUNTAIN GREY

  Smidig och varm dunkjol i tålig G-1000 Lite. Dragkedjor i sidan för enkel på/avklädning och handfickor med dragkedja.

 4. Skhoop

  ALASKA LONG DOWN SKIRT
  1 649 Kr
  Betala från 92 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Skön dunkjol som passar lika bra som överdragsplagg på fjället som över jeansen på väg till jobbet. Dess snygga och funktionella design ger dig både värme och rörelsefrihet.

 5. Skhoop

  W MID DOWN SKIRT

  999 Kr

  1 499 Kr

  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RASPBERRY RED
  MANDARIN

  Lätt och smidig dunkjol som du kan använda både på fjället och på stan. Dess snygga och funktionella design ger dig både värme och rörelsefrihet.

Fler och fler har upptäckt vilken briljant uppfinning täckkjolen är. Den är ytterst enkel att klä på och ta av och väger nästan ingenting. Våra täckkjolar är fodrade med högkvalitetsdun som värmer fint under kalla vinterdagar. Använd täckjolen som överdragsplagg på vinterturen eller ovanpå ett par vanliga byxor eller kjol medans du väntar på bussen. Våra täckkjolar är enkla att packa ihop och tar nästan ingen plats eller vikt alls i väskan och kan därför få följa med och finnas till hands närhelst du behöver lite extra värme. Läs mer om våra olika täckkjolar på den här sidan.