Showing 45 of 235
 1. Guideline

  GL FIR-SKIN WIND PROOF GLOVES
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Fingerlösa handskar med ett vind- och vattentätt stretchmembran som håller dina händer varma även i de kallaste och blötaste väder.

 2. Simms

  SKEENA GLOVE
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Simms Skeena Glove är en helt vattentät handske i neoprene som har hajskinns-liknande räfflad yta på handflatan som ger överlägset grepp.

 3. Simms

  EXSTREAM HALF FINGER GLOVE
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  DK. GUNMETAL

  Simms Extreme Half Finger Glove är en väldigt omtyckt fingerlös handske som sitter bra och värmer även om den blir blöt. Med avklippta fingrar har du friheten att fiska helt utan att tumma på fingerfärdigheten.

 4. Simms

  EXSTREAM FOLDOVER MITT
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  DK. GUNMETAL

  Simms Exstream Foldover Mitt är perfekt för fiske, jakt, fotografering eller annan aktivitet där du behöver ha fingrarna framme utan att blotta hela händerna.

 5. Simms

  WOOL HALF-FINGER GLOVE
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Simms Wool Half-Finger Glove är en klassisk torgvante med gummerad insida som ger bra grepp. Tillverkade av 100% ull som värmer även när de är blöta.

 6. Rapala

  HANDSKE STRETCH HALF FINGER
  279 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  GRÅ

  Rapala Stretch Half Finger är en riktigt skön handske med avklippta fingrar. Handsken har gummimönster i handflatan som ger ett bra grepp.

 7. Sundridge

  HANDSKE SUPER STRETCH
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  GRÅ

  Sunridge Super Stretch Glove är tillverkad av tunn neopren och en innovativ 4vägs-stretch som ger en fantastisk passform och känsla.

 8. Hestra

  KID´S BASIC WOOL - MITT
  229 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  KOKS

  Klassisk stickad tumhandske för juniorer i värmande shetlandsull med ett skönt Thinsulate foder mot handen. Resåren runt handleden håller den på plats och kapslar in värmen.

 9. Hestra

  HUNTERS GAUNTLET CZONE - 5 FINGER
  1 249 Kr
  Betala från 102 Kr /månad med klarna

  DARK FOREST

  Varm och smidig jakthandske i ett längre utförande som skyddar handen och handleden väl. Löstagbart vattentätt polyesterfoder. Impregnerad nötnappa i innerhanden och stretchväv på ovansidan.

 10. Hestra

  CZONE PRIMALOFT JR. - MITT
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  LIGHT GREY

  Mjuk, vattentät och smidig barnvante med greppvänligt och tåligt material i handen. Isoleringen av Primaloft ger bra värme och ovandelen i borstad polyester är mycket tålig. Neoprenmuddar.

 11. Hestra

  SUNDBORN
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  KORK

  Mjuk och smidig tumvante i hjortskinn. Framtagen för kvinnor med en snävare passform. Det mjuka fodret isolerar väl och resåren vid handleden håller vanten på plats och kapslar in värmen.

 12. Extremities

  ELITE RUN GLOVE
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  BLACK/YELLOW

  Lätt, smidig fingervante för löpning. Vindtät softshell på utsidan och ett ventilerande, snabbtorkande material på insidan. Reflex, samt ficka för nycklar eller pengar i ena handflatan.

 13. Hestra

  SÄRNA
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NATURE

  En varm vardagshandske i älgskinn som bara blir skönare för varje vinter. Fodrad med fleece för behaglig värme, transportering av fukt och en skön känsla mot huden. Resår i handleden.

 14. Hestra

  NÄRPES
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NATURE

  Skön tumhandske i lammnappa inspirerad av den Skandinaviska naturen. Perfekt för kalla, fuktiga höstdagar. Handsken kommer med en löstagbar ullvante som håller händerna varma ner till cirka fem minus.

 15. Hestra

  KIDS ARMY LEATHER HELI SKI MITT
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  CERISE

  Modern klassiker i en längre modell för lössnöåkning. Slitstark, varm med många funktioner som snölås och karbinhake. Går att kombinera med olika foder. Hestras mest kända handske.

 16. Hestra

  DEERSKIN WINTER LINED
  749 Kr
  Betala från 73 Kr /månad med klarna

  Svart

  Mjuk och smidig hjortskinnshandske med stilren design. Den är tillverkad av material av högsta kvalitet och är både slittålig och smidig samtidigt som den värmer skönt kalla dagar.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 7
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5