Showing 45 of 235
 1. Hestra

  NEOPRENE GLOVE
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Svart

  Smidig och tålig neoprenhandske med förböjda fingrar och rem runt handleden med kardborre. Insidan av handen är klädd för att ge bra grepp även på våta material.

 2. Hestra

  NIMBUS GLOVE
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Svart

  Tunn, lätt och vattenavvisande handske med bra grepp. Tar liten plats och tas enkelt fram när vädret slår om. Elastisk handledsrem, dragstropp och reflexdetaljer.

 3. Hestra

  HUNTERS GAUNTLET CZONE - 5 FINGER
  1 249 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  DARK FOREST

  Varm och smidig jakthandske i ett längre utförande som skyddar handen och handleden väl. Löstagbart vattentätt polyesterfoder. Impregnerad nötnappa i innerhanden och stretchväv på ovansidan.

 4. Hestra

  WINDSTOPPER PULLOVER MITT
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Vante med uppfällbar "luva" över fingrarna. Smidigt för dig som fotar, har iPhone eller bara uppskattar att kunna få fingrarna fria utan att blotta hela händerna.

 5. Hestra

  CZONE PRIMALOFT JR. - 5 FINGER
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  LIGHT GREY

  Mjuk, vattentät och smidig barnhandske med greppvänligt och tåligt material i handen. Isoleringen av Primaloft ger bra värme och ovandelen i borstad polyester är mycket tålig. Neoprenmuddar.

 6. Hestra

  LEATHER FALL LINE
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  KORK
  BLACK

  Kort, tight och fodrad freeridehandske för dig som gärna kantar upp i pisten eller tar dig ut för orörda snösluttningar. Skydd för ovanhanden, kraftig nötnappa och neopren gör det till en handske att slita på.

 7. Hestra

  WAKAYAMA - 5 FINGER
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  KORK/BROWN

  Retroinspirerad läderhandske helt i nötnappa med ett foder av ullfrotté och dragband i paracord över handleden. En handske som tål att slitas på och bara blir snyggare ju mer du använder den.

 8. Hestra

  WOMEN'S FALL LINE
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  KORK

  Kort, tight och fodrad skidhandske för tjejer som gärna kantar upp i pisten eller tar sig ut för orörda snösluttningar. Skydd för ovanhanden, kraftig nötnappa och neopren gör det till en handske att slita på.

 9. Icebreaker

  SIERRA GLOVES
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Tunn och smidig handske i merinoull som reglerar värmen och isolerar väl när temperaturen sjunker. Silikonytor inne i handen ger bra grepp. Touchscreenkompatibel tumme och pekfinger.

 10. Barbour

  NEWBROUGH TARTAN GLOVE

  549 Kr

  799 Kr

  Betala från 61 Kr /månad med klarna

  CLASSIC TARTAN

  Vattentät läderhandske med tartanmönstrad handrygg med ruggad yta. Lädret ger handsken en lång hållbarhet där ditt användande bara gör den smidigare. Läderstrap vid handleden håller den på plats.

 11. Black Diamond

  MIDWEIGHT SCREENTAP
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Stretchig linerhandske som fungerar lika bra som tunn vante för milda höst och vårdagar som den gör som innerhandske under tuffa förhållanden. Touchscreenkompatibel.

 12. Black Diamond

  SPARK
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  Pris från 499 Kr
  GUNMETAL

  Vattentät läderhandske för skidbacke, aktivt friluftsliv och vardag. Insidan av borstad trikå. Handledsmuff av neopren. Tåligt getskinn med lång hållbarhet.

 13. Black Diamond

  WOMEN'S SPARK

  499 Kr

  699 Kr

  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Vattentät läderhandske för skidbacke, aktivt friluftsliv och vardag. Insidan av borstad trikå med fleecefoder. Handledsmuffar. Tåligt getskinn med lång hållbarhet.

 14. Hestra

  APEX TOUCHPOINT GLOVE
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BLACK
  Orange

  Smidig handske med Touch-screenanpassat material på fingrar och tumme. Slitstark innerhand med perforering för extra ventilation. Passar till cykling, rullskidåkning och vandring.

 15. Sealskinz

  WOMEN'S ALL WEATHER CYCLE GLOVE
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLACK/BLACK

  Allvädershandske för cykling. Lätt, smidig och ventilerande med smartphone touch. Reflexdetaljer och vaddering för bättre grepp och komfort. Vattentät.

 16. Sealskinz

  ALL WEATHER CYCLE GLOVE
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLACK/BLACK

  Allvädershandske för cykling. Smidig, bekväm och ventilerande med smartphone touch. Reflexdetaljer och vaddering för bättre grepp och komfort. Vattentät.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 4
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4