Showing 45 of 235
 1. 5ETTA

  VINTERHANDSKE 1162N
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  GRÖN

  Tumhandske med tjockt foder som har ett vind- och vattentätt membran som andas. Riktigt varma handskar för jakt och fiske under dom kallaste vinterdagarna.

 2. Guideline

  GL FIR-SKIN WIND PROOF GLOVES
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Fingerlösa handskar med ett vind- och vattentätt stretchmembran som håller dina händer varma även i de kallaste och blötaste väder.

 3. Simms

  SKEENA GLOVE
  499 Kr
  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Simms Skeena Glove är en helt vattentät handske i neoprene som har hajskinns-liknande räfflad yta på handflatan som ger överlägset grepp.

 4. Simms

  EXSTREAM HALF FINGER GLOVE
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  DK. GUNMETAL

  Simms Extreme Half Finger Glove är en väldigt omtyckt fingerlös handske som sitter bra och värmer även om den blir blöt. Med avklippta fingrar har du friheten att fiska helt utan att tumma på fingerfärdigheten.

 5. Simms

  EXSTREAM FOLDOVER MITT
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  DK. GUNMETAL

  Simms Exstream Foldover Mitt är perfekt för fiske, jakt, fotografering eller annan aktivitet där du behöver ha fingrarna framme utan att blotta hela händerna.

 6. Simms

  WOOL HALF-FINGER GLOVE
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Simms Wool Half-Finger Glove är en klassisk torgvante med gummerad insida som ger bra grepp. Tillverkade av 100% ull som värmer även när de är blöta.

 7. Rapala

  HANDSKE STRETCH HALF FINGER
  279 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  GRÅ

  Rapala Stretch Half Finger är en riktigt skön handske med avklippta fingrar. Handsken har gummimönster i handflatan som ger ett bra grepp.

 8. Rapala

  HANDSKE TITANIUM
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Svart

  Otroligt sköna, varma och åtsittande neoprenehandskar. Med tre avklippta fingertoppar håller du full kontroll över din fiskeutrustning eller fluglina. Perfekt för fiske under kalla dagar.

 9. Sundridge

  HANDSKE SUPER STRETCH
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  GRÅ

  Sunridge Super Stretch Glove är tillverkad av tunn neopren och en innovativ 4vägs-stretch som ger en fantastisk passform och känsla.