Showing 45 of 235
 1. Normark AB

  VINTERHANDSKE 1162N
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  GRÖN

  Tumhandske med tjockt foder som har ett vind- och vattentätt membran som andas. Riktigt varma handskar för jakt och fiske under dom kallaste vinterdagarna.

 2. Simms

  EXSTREAM FOLDOVER MITT
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  DK. GUNMETAL

  Simms handske för riktigt tuffa förhållanden! Exstream Foldover Mitt är perfekt för fiske, jakt, fotografering eller annan aktivitet där du behöver ha fingrarna framme utan att blotta hela händerna.

 3. Lindberg Sweden

  KIDS VAREKIL MITTEN
  149 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  YELLOW
  NAVY

  Fleecefodrad vante för kalla, våta och slaskiga dagar. Kraftig PU gör den tålig vid busiga lekar. Svetsade sömmar, långt skaft med resårkant och öppningsbart resårband runt handleden.

 4. Hestra

  KID'S BASIC WOOL - MITT
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  KOKS

  Klassisk stickad tumhandske för juniorer i värmande shetlandsull med ett skönt Thinsulate foder mot handen. Resåren runt handleden håller den på plats och kapslar in värmen.

 5. Hestra

  WINDSTOPPER PULLOVER MITT
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Vante med uppfällbar "luva" över fingrarna. Smidigt för dig som fotar, har iPhone eller bara uppskattar att kunna få fingrarna fria utan att blotta hela händerna.

 6. Hestra

  CZONE PRIMALOFT JR. - MITT
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  LIGHT GREY

  Mjuk, vattentät och smidig barnvante med greppvänligt och tåligt material i handen. Isoleringen av Primaloft ger bra värme och ovandelen i borstad polyester är mycket tålig. Neoprenmuddar.

 7. Hestra

  HELI SKI FEMALE MITT
  999 Kr
  Betala från 88 Kr /månad med klarna

  GREY/OFFWHITE

  Tjejmodellen av den klassiska Heli Ski vanten men med mjukare skinn och nättare skärning och passform bättre lämpad för tjejer. Passar dig som åker mycket skidor och inte vill tumma på kvaliteten.

 8. Hestra

  SUNDBORN
  849 Kr
  Betala från 79 Kr /månad med klarna

  KORK

  Mjuk och smidig tumvante i hjortskinn. Framtagen för kvinnor med en snävare passform. Det mjuka fodret isolerar väl och resåren vid handleden håller vanten på plats och kapslar in värmen.

 9. Black Diamond

  WOMEN'S SPARK MITTS

  499 Kr

  699 Kr

  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Varm och mjuk lädervante för riktigt kalla vinterdagar. Kombinationen av getläder, primaloftfoder och Black Diamonds vattentäta membran gör den till en favorit hos många.

 10. Hestra

  NORDIC WOOL MITT

  249 Kr

  399 Kr

  Betala från 50 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  Finns i 2 färger

  BLUE/WHITE
  BLACK/WHITE

  Varm, stickad ullvante i klassisk retrodesign. Mjukt och värmande foder i en ullblandning. Färgdetaljer i mudd och på tumme.

 11. Hestra

  HELAGS SR MITT
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Klassisk skandinavisk skidvante i tidlös design. Gjord av vaxad vegetabilgarvat getskinn och en vaxad bomull/polyester. Löstagbart ullfoder, dvs. handsken kan användas som skalhandske.

 12. Hestra

  ARMY LEATHER GTX MITT
  1 399 Kr
  Betala från 84 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Lång, slitstark alpinhandske med Gore-Tex för rejält tuffa väderförhållanden och höga aktivitetsnivåer. Vattentät, ventilerande med snölås och kardborrlås.

 13. Hestra

  DEERSKIN SWISSWOOL MITT
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  KORK
  Svart

  Varm och härligt smidig tumhandske i hjortskinn med isolering av naturmaterialet Swisswool och ett mjukt merinoullfoder närmast handen. Säljs endast på Naturkompaniet.

 14. Hestra

  SIRIUS POLAR MITT
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  GREY/BLACK

  Tuff handske för riktigt kalla vinteräventyr. Den är tänkt att användas i extrema situationer och är därför tillverkad av mycket slitstarka material och försedd med en uttagbar innervante av ull.

 15. Hestra

  NÄRPES
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NATURE

  Skön tumhandske i lammnappa inspirerad av den Skandinaviska naturen. Perfekt för kalla, fuktiga höstdagar. Handsken kommer med en löstagbar ullvante som håller händerna varma ner till cirka fem minus.

 16. Hestra

  KIDS ARMY LEATHER HELI SKI MITT
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  CERISE
  MARIN

  Modern klassiker i en längre modell för lössnöåkning. Slitstark, varm med många funktioner som snölås och karbinhake. Går att kombinera med olika foder. Hestras mest kända handske.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 2
 1. 1
 2. 2
Här hittar du stickade ullvantar i klassiska mönster som värmer fint samt är värmereglerande. Vi har även vantar i slitstarka tyger och skinn som håller dina fingrar varma under dagar med bitande minusgrader. Våra tumvantar i hjortskinn är både smidiga och varma och blir bara snyggare ju mer du använder dem. Välkommen att ladda upp med varma och sköna vantar inför vintern hos oss!