Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Dunshorts

    Ett par dunshorts värmer gott de delar av kroppen som ofta blir kalla på tur. Bär dem som ett värmande mellanlager över ullunderstället och under skalbyxorna när du åker långfärdsskridskor, turskidåkning, alpin skidåkning eller är ute på vintervandring. De fungerar också alldeles utmärkt som extra förstärkningsplagg i pulkabacken, i ishallen, till löpning vintertid, på kvällspromenaden med hunden eller på en kall bänk runt lägerelden. Hos oss hittar du riktigt bra dunshorts för dam och herr från bland annat Fjällräven och Mountain Equipment.

    Dunshorts för skidåkning & friluftsliv

    Ett par dunshorts tar nästan ingen plats alls i ryggsäcken och är riktigt skönt att ha med när det blir kyligt på kvällen, eller under en paus i backen. Det smidiga med dunshorts är att de kan bäras både som mellanlager och som ett lager utanpå skalbyxorna. Supersmidigt att dra på sig ett par dunshorts över skidbyxorna när du ska avnjuta en lunch i backen och behöver sitta på kallt underlag.

    Dunshorts från Fjällräven

    Dun är ett fantastiskt naturmaterial som värmer mycket trots sin låga vikt. Ett par innershorts eller undershorts i dun ger gott om extra värme, men väger nästan ingenting. De kan också packas ihop till en mycket liten volym så att de nästan inte tar någon plats alls. Fjällrävens dunshorts har många smarta funktioner, till exempel är de både extremt packbara och har dragkedjor på sidorna som gör att de är lätta att ta på och av. Dunshorts är ett bra alternativ till dunbyxor när det inte är riktigt lika kallt.

    Tvätta dunshorts

    Ett par dunshorts behöver sällan tvättas och det räcker ofta att vädra dem. Om du har fått en fläck är det bra att punktbehandla fläcken. Självklart går det bra att tvätta dunshortsen när det behövs. Precis som när man ska tvätta dunjacka är det låg temperatur både i tvättmaskin och torktumlare som gäller. Läs noga på tvättråden och följ dem för bästa resultat.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress