Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        • STEKPANNA 28 CM 1
        • STEKPANNA 28 CM 2
        • STEKPANNA 28 CM 3
        • STEKPANNA 28 CM 4
        • STEKPANNA 28 CM 5
        • STEKPANNA 28 CM 6
        • STEKPANNA 28 CM 7
        • STEKPANNA 28 CM 8
        • STEKPANNA 28 CM 9
        • STEKPANNA 28 CM 10
        • STEKPANNA 28 CM 11
        • STEKPANNA 28 CM 12
        • STEKPANNA 28 CM 13
        • STEKPANNA 28 CM 14
        • STEKPANNA 28 CM 15
        • STEKPANNA 28 CM 16
        • STEKPANNA 28 CM 17
        • STEKPANNA 28 CM 18
        • STEKPANNA 28 CM 19
        • STEKPANNA 28 CM 20
        • STEKPANNA 28 CM 21
        • STEKPANNA 28 CM 22
        • STEKPANNA 28 CM 23
        • STEKPANNA 28 CM 24
        • STEKPANNA 28 CM 25
        1 / 25
        #getText: ads.product.badge.reading.sample.headline#

        Kockums Jernverk
        Kockums Jernverk STEKPANNA 28 CM Stekpanna NoColor

        Art.nr: 2094752

        Gedigen stekpanna tillverkad i Sverige. Kan användas på alla värmekällor och har hål i handtaget för upphängning. Stekpannan är inbränd och redo att användas direkt.

        799,00 kr

        Prisinformation

        1.
        799,00 kr
        Aktuellt pris
        2.
        799,00 kr
        Det lägsta priset under de senaste 30 dagarna före prissänkningen.
        Lagernivå: Finns i lager online
          Lagerstatus är baserad på senaste lageruppdateringen, varan kan ha sålts sedan dess.
        Endast tillgänglig att beställa online

        Beskrivning

        Tekniska detaljer

        Stekpanna av svenskt kolstål 

        Gedigen stekpanna tillverkad i Sverige. Kan användas på alla värmekällor och har hål i handtaget för upphängning. Stekpannan är inbränd och redo att användas direkt.

        I korthet

        • Tillverkad av 3 mm kolstål från SSAB
        • Svartlackerat handtag med Kockum-logga och hål för upphängning
        • 20 % lättare än en gjutjärnspanna
        • Instekt med vegetabiliska oljor ger god "släpp-effekt"
        • Fungerar på alla värmekällor (även över öppen eld och i ugn)
        • Kan läggas direkt på glöden 
        • Undvik att ha handtaget i elden
        • Tål höga temperaturer och sprider värme jämnt och effektivt
        • Mått: längd 51 cm x bredd 28 cm x höjd 5,3 cm

        Skötselråd

        • Pannan är inbränd när du köper den, skölj bara av och torka torr med papper, sen kan den användas direkt
        • Värm stekpannan långsamt med en klick smör eller rapsolja. Börja på låga temperatur och sedan öka, då sprider sig värmen effektivt över hela ytan. När pannan är uppvärmd kan tillagning ske på en lägre temperatur. Efter avslutad matlagning ska pannan svalna innan rengöring. Om man spolar hett vatten i en het panna finns risk att den slår sig
        • Rengör enbart med vatten och torka ordentligt torr. Smörj gärna med någon droppe rapsolja. Efter hand som pannan används byggs en naturlig non-stick-beläggning upp. Det är därför viktigt att inte diska för ihärdigt. Använd aldrig diskmedel eller diska i diskmaskin. 
        • Lämna aldrig en stekpanna av kolstål i blöt, efter någon minut riskerar den att börja rosta 
        • Handtaget blir varmt, både på spis och i ugn, använd alltid grytlappar
        • Den svarta inbrända ytan kan eventuellt skifta i en rödbrun ton, detta är helt normalt då kolstålet oxiderar under användning
        • Om du råkar bränna fast något, rengör med exempelvis stålull eller svamp och bränn därefter in ytan på nytt
        • Om man kokar sura vätskor som till exempel vinsåser, kan pannan behöva brännas in på nytt

        Att bränna in

        • Fukta insidan av pannan med ett tunt lager rapsolja, ställ på plattan och värm upp långsamt. Övervaka noggrant. Det kommer att ryka så god ventilation rekommenderas. Upprepa inoljning och bränning tills du har en svart yta i pannan. En viss flammighet kan uppstå men är svår att undvika. Om det blir en blå ton kan du behöva sänka temperaturen.   

         

        Storlek
        OneSize
        Vikt
        2 300 g
        Volym
        2,3 l

        Beskrivning

        Stekpanna av svenskt kolstål 

        Gedigen stekpanna tillverkad i Sverige. Kan användas på alla värmekällor och har hål i handtaget för upphängning. Stekpannan är inbränd och redo att användas direkt.

        I korthet

        • Tillverkad av 3 mm kolstål från SSAB
        • Svartlackerat handtag med Kockum-logga och hål för upphängning
        • 20 % lättare än en gjutjärnspanna
        • Instekt med vegetabiliska oljor ger god "släpp-effekt"
        • Fungerar på alla värmekällor (även över öppen eld och i ugn)
        • Kan läggas direkt på glöden 
        • Undvik att ha handtaget i elden
        • Tål höga temperaturer och sprider värme jämnt och effektivt
        • Mått: längd 51 cm x bredd 28 cm x höjd 5,3 cm

        Skötselråd

        • Pannan är inbränd när du köper den, skölj bara av och torka torr med papper, sen kan den användas direkt
        • Värm stekpannan långsamt med en klick smör eller rapsolja. Börja på låga temperatur och sedan öka, då sprider sig värmen effektivt över hela ytan. När pannan är uppvärmd kan tillagning ske på en lägre temperatur. Efter avslutad matlagning ska pannan svalna innan rengöring. Om man spolar hett vatten i en het panna finns risk att den slår sig
        • Rengör enbart med vatten och torka ordentligt torr. Smörj gärna med någon droppe rapsolja. Efter hand som pannan används byggs en naturlig non-stick-beläggning upp. Det är därför viktigt att inte diska för ihärdigt. Använd aldrig diskmedel eller diska i diskmaskin. 
        • Lämna aldrig en stekpanna av kolstål i blöt, efter någon minut riskerar den att börja rosta 
        • Handtaget blir varmt, både på spis och i ugn, använd alltid grytlappar
        • Den svarta inbrända ytan kan eventuellt skifta i en rödbrun ton, detta är helt normalt då kolstålet oxiderar under användning
        • Om du råkar bränna fast något, rengör med exempelvis stålull eller svamp och bränn därefter in ytan på nytt
        • Om man kokar sura vätskor som till exempel vinsåser, kan pannan behöva brännas in på nytt

        Att bränna in

        • Fukta insidan av pannan med ett tunt lager rapsolja, ställ på plattan och värm upp långsamt. Övervaka noggrant. Det kommer att ryka så god ventilation rekommenderas. Upprepa inoljning och bränning tills du har en svart yta i pannan. En viss flammighet kan uppstå men är svår att undvika. Om det blir en blå ton kan du behöva sänka temperaturen.   

         

         

        Tekniska detaljer

        Storlek
        OneSize
        Vikt
        2 300 g
        Volym
        2,3 l
        Art.nr
        2094752
        Ställ en fråga
        Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

        Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
        Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

        Passande tillbehör

        0
        0 Recensioner
        Skriv din recension

          I recensionen skriver du vad du tyckte om produkten när du använt den.
          Frågor om produkten inför ett köp skickar du via knappen "Ställ en fråga" ovan.

          Endast förnamn & första bokstaven i efternamn visas i recensionen när den publiceras.

               
        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress