Robust stekpanna och pajform av svenskt kolstål. Kan användas för matlagning både inomhus och utomhus, och fungerar på alla typer av värmekällor, från öppen eld till ugn.
Robust stekpanna och pajform av svenskt kolstål. Kan användas för matlagning både inomhus och utomhus, och fungerar på alla typer av värmekällor, från öppen eld till ugn.
Stekpannan är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör att du kan mätta tomma magar direkt, utan en lång inbränningsprocedur. De dubbla handtagen gör att pajformen är lätt att placera i ugnen.
I korthet
Mångsidig stekpanna och pajform
Svenskt kolstål
Redan inbränd vid köp
Mått: 32,7 cm x 28 cm x 5,3 cm
Mått bottendiameter: 22,5 cm
Stativ finns att köpa till (ingår ej), stativen placeras i handtagen på hällen/formen
Bra att veta: Kockums Jernverk bränner in sina kolstålsprodukter gör de det på 350 grader inom 1 minut så den klarar att hettas upp snabbt, från kall panna direkt i elden. Se bara till att hela pannan värms upp samtidigt. I köket hemma rekommenderas en lite långsammare uppvärmning då induktionshällen kan ha en mer ojämn värme och ett mindre område som hettar upp.
Storlek
OneSize
Vikt
2 100 g
Material
Kolstål
Bredd
28 cm
Höjd
5,3 cm
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Beskrivning
Kolstålspanna från Kockums
Robust stekpanna och pajform av svenskt kolstål. Kan användas för matlagning både inomhus och utomhus, och fungerar på alla typer av värmekällor, från öppen eld till ugn.
Stekpannan är förinbränd med vegetabiliska oljor vilket gör att du kan mätta tomma magar direkt, utan en lång inbränningsprocedur. De dubbla handtagen gör att pajformen är lätt att placera i ugnen.
I korthet
Mångsidig stekpanna och pajform
Svenskt kolstål
Redan inbränd vid köp
Mått: 32,7 cm x 28 cm x 5,3 cm
Mått bottendiameter: 22,5 cm
Stativ finns att köpa till (ingår ej), stativen placeras i handtagen på hällen/formen
Bra att veta: Kockums Jernverk bränner in sina kolstålsprodukter gör de det på 350 grader inom 1 minut så den klarar att hettas upp snabbt, från kall panna direkt i elden. Se bara till att hela pannan värms upp samtidigt. I köket hemma rekommenderas en lite långsammare uppvärmning då induktionshällen kan ha en mer ojämn värme och ett mindre område som hettar upp.