Kundklubben 365

Välkommen till Naturkompaniets kundklubb 365
Som medlem i vår kundklubb 365 får du bonuspoäng på samtliga köp du göra hos oss. Du måste handla för minst 2000 SEK under ett kalenderår för att få den årliga bonuschecken utskickad till dig. Bonuscheckens belopp baseras på 2% av ditt totala köpbelopp under föregående år.

Bonuschecken skickas ut till din angivna e-postadress och skickas i början av nästkommande år. Du kan använda bonuschecken både i våra fysiska butiker eller i vår webbutik när du handlar. Checken är giltig i sex månader.

Medlemskapet innebär också att du är med och sänker ett bidrag till Naturkompaniets årliga natur- eller miljövårdsprojekt. Vi kallar det Naturbonusen. Av dina bonusgrundande köp, går 1% av köpbeloppet till Naturbonusen. Varje år väljer vi ut några kandidater på projekt som du som medlem får vara med och rösta på och därigenom utse vinnaren/ vinnarna.

Bonus
Som medlem får du bonuspoäng på samtliga köp som du registrerar hos oss. För att få utdelning av vår årliga bonus måste du handla för minst 2000 SEK under föregående kalenderår.

OBS! Denna kupong är ett exempel.
KupongexempelMiljöprojekt

Inget medlemskort
Dina köp hos oss registreras på ditt personnummer via ID-handling (eller organisationsnummer) vid betalning i kassan. Vi har valt att inte använda oss av något medlemskort i hänsyn till miljön, men också för att underlätta för dig som kund.

Ett grönt magasin
När vi skulle starta magasinet 365 så hade vi ett tydligt mål: att göra det med minsta möjliga inverkan på miljön. Vi valde ett FSC-märkt papper (Forest Stewardship Council) från Småländska skogar. Träflisen som kommer från trakten blir till massa och papper i samma anläggning, och spillvärmen som genereras blir till fjärrvärme. Ett koncept som är unikt i Europa.

Tryckeriet är ISO-certifierat enligt ISO 14001 och använder miljöcertifierad el. Som en av de första tidningarna i Sverige stämplas 365 som Klimatekonomisk Posttidning. Detta innebär att trycksakens produktion är godkänd enligt Postens miljökrav samt att distributionen är klimatkompenserad.

Magasinet

Rabattcheck i varje nummer av magasinet
Exklusivt för dig som är medlem i kundklubben kommer det med varje utskick av magasinet ett följebrev med erbjudanden.