Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    LIVE STREAM MED NATURKOMPANIET

    Följ med oss live! Här möter du våra experter som delar med sig av sin kunskap kring friluftsliv, natur och det senaste inom outdoor. Chatta, ställ frågor, bli inspirerad och få massor av tips inför ditt nästa outdooräventyr. Här hittar du även våra tidigare sändningar. Vi har även olika typer av event som du kan ta del av digitalt eller i någon av våra butiker.

    Är du sugen på att genomföra ett äventyr tillsammans med oss? Vi erbjuder ett urval unika äventyrsresor inom Sverige, Norge och Finland. Vi vill göra det enklare för dig att uppleva unik natur i Sverige och grannländerna. Här kan du läsa mer om våra äventyrsresor.


    Tidigare live streams

    Här hittar du våra tidigare live streams som går att titta på i efterhand.

    På topptur med Henrik & Per från Topptur.se

    Vi får i denna stream följa Per och Henrik från Topptur.se när de ger sig ut på en topptur i Jämtlandsfjällen. Under sändningen går de igenom vad du behöver tänka på när du ska ut på topptur när det kommer till utrustning, snösäkerhet, planering och teknik. Häng på!

    Guide till långfärdsskridskoåkning och issäkerhet

    Genom att vara förberedd får du ut ännu mer av din skridskoupplevelse, och tryggheten ökar om något oväntat skulle hända. Åsa och Henrik, som utbildar långfärdsskridskoåkare i Friluftsfrämjandets regi, berättar mer om vad som är viktigast att tänka på när man vistas ute på isen.

    Prepping: förberedd vid krissituationer med Niklas Kämpargård

    I den här live streamen kommer vi tillsammans med Niklas Kämpargård, föreläsare och författare med fokus på krisberedskap, att gå igenom hur du genom förberedelse, kunskap och utrustning klarar de stora anpassningar som kan krävas vid allvarliga störningar inom viktiga samhällsfunktioner.

    Svampskola med Niki Sjölund

    Vill du djupdyka i svampplockning och bli inspirerad till att ge dig ut i skogen? I den här sändningen tillsammans med Niki Sjölund (@Neonatur på Instagram), svampexpert och även författare av böckerna Vildplockad svamp och Vildplockat har du chansen att lära dig mer om svampar.

    Toppförsök på Kebnekaise - fjälledaren Björns bästa tips

    Drömmer du om att stå på toppen av Sveriges högsta fjäll Kebnekaise? Här får du inspiration och tips inför ditt toppförsök på Kebnekaise av Björn, en erfaren fjälledare som guidat flera grupper via Östra Leden men även bestigit toppen via Västra Leden och Durlings led. Här kan du ladda ner Björns presentation.

    Så väljer du rätt vandringsbyxor från Fjällräven

    Den här livesändningen är för dig som funderar på att köpa vandringsbyxor från Fjällräven. Genom sändningen guidar vi och Fjällrävens experter dig kring de olika modellerna som finns, deras funktionalitet och vilken byxmodell som passar bäst beroende på aktivitet och användningsområde.

    Så förbereder du dig för din första vandring

    Den här livesändningen är för dig som funderar på att för första gången ge dig ut på en längre vandring och övernatta ute i det fria. Vad ska man tänka på? Vilken utrustning behövs? Vi gästas den här kvällen av Sebastian Fall som är färdledare för resan Vandring i Tiveden med Naturkompaniet Resor.

    Topptur – lär dig allt du behöver veta

    Tillsammans med Per och Henrik från Topptur.se får du chansen att lära dig allt du behöver veta för ditt nästa topptursäventyr. Per och Henrik har lång och bred erfarenhet av topptursskidåkning och kommer gå igenom allt från tips om utrustning till grundläggande navigation och snösäkerhet.

    Så förbereder du dig för vintertur

    Tillsammans med Björn och Maja från Naturkompaniets butik på Stora Nygatan i Malmö har du chansen att lära dig bra saker att veta inför turer på vintern. Vill du lära dig mer om hur du bäst klär dig för kallt vinterväder och hur du planerar och genomför en vintertur (både med och utan övernattning)?

    Vandring för nybörjare

    Planerar du för ditt första vandringsäventyr till sommaren? Den här livesändningen är för dig som funderar på vilken utrustning som passar bäst för dig som oerfaren vandrare. Matilda och Jonas från Naturkompaniet guidar dig genom allt från vandringskängor till val av ryggsäck.

    Topptursäventyr med Henrik & Per från Topptur.se

    Häng med på Naturkompaniets första livesändning tillsammans med Henrik och Per från Topptur.se. De guidar dig genom utrustning, snösäkerhet och hur du på bästa sätt planerar inför din nästa topptur. Du kan se sändningen i efterhand direkt via din mobil, surfplatta eller dator.

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress