Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • W X-ARC 1

    Lundhags W X-ARC Dam

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    1 999,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Stabil och bekväm pjäxa för dig som tycker om att glida fram med snabba skär över blanka isar. Den är försedd med Veratex, ett membran som gör den vattentät och ventilerande och den är därtill fodrad för att hålla dina fötter varma även riktigt kyliga vinterdagar.

    Pjäxan ger dig både den stabilitet och rörelsefrihet som du behöver när du åker långfärdsskridskor och den något bredare lästen ger dina tår rörelsefrihet och gör även att du får plats med en värmande socka.

    Om du skulle råka gå genom isen och ta ett ofrivilligt dopp torkar pjäxan snabbt. Tänk dock på att aldrig torka den i värme, såsom ovanpå ett element, i ett torkskåp eller framför en brasa.

    Hitta rätt storlek:

    När du provar pjäxorna ska du göra det med två par strumpor på dig, en tunn innerstrumpa och en tjockare ytterstrumpa. Prova med de strumpor som du tänkt använda tillsammans med pjäxorna. Du bör, när du knutit pjäxorna, ha minst 10 mm kvar mellan tårna och pjäxans framkant, för att vara säker på att de inte är för små.

   • Vattentät och ventilerande
   • Snabbtorkande
   • Stabil
   • Opti-läst som gör kängan lite bredare och ger bättre komfort
   • Passar med Rottefella BC-bindning
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    EUR 36
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Du kanske också gillar 
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress