Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • ESSENTIAL MENS HENLEY 1

    Marbäck Tricot ESSENTIAL MENS HENLEY Herr

    Artikelnr.: 2010450
    799,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    GREY
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.
    Kombinationen mellan underställströja och farfarströja i merinoull gör den till en mångsidig och användbar långärmad t-shirt. Fungerar lika bra som tröja för vardagens olika äventyr som den gör till en mängd olika aktiviteter när du behöver ett underställ med merinoullens goda och värmereglerande egenskaper.

    Merinoullen varken kliar eller luktar illa och fortsätter isolera även om den skulle bli våt. Ull är även självrengörande vilket gör att den inte samlar på sig bakterier och börjar lukta illa. Du håller dig därför fräsch även under långa vandringar och vinterturer.

   • Mjuk och skön underställströja i merinoull
   • 17,5 micron
   • Single jersey stickning
   • Mulesingfri ull
   • Krymper inte och behåller formen
   • Tvättas i 40°C

    Vi på Naturkompaniet är mycket stolta över vårt samarbete med Marbäck Tricot där vi tillsammans tagit fram produkter med brett användningsområde och lång livslängd. Kvaliteten ger dig en hög komfort och funktionen ser till att du håller dig varm när det är kallt och sval när det är lite varmare.

    Marbäck Tricot har allt sedan starten 1965 stickat alla sina tyger och vävar själva i sin egen maskinpark. Där kan de säkerställa att produktionen möter deras, och kundens, högt ställda krav på kvalitet och funktion. Marbäck Tricot arbetar hårt för en god resurshållning och en ökad användning av ekologiska material. De är GOTS certifierade, Fairtrade certifierade, följer miljölagstiftningarna i de länder där de verkar och använder grön el från sol-, vatten- och vindkraft. Materialen är av högsta kvalitet och följer Oeko-Tex® riktlinjer där inga hälsoskadliga kemikalier finns kvar i textilen.
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    S
    Material
    Single jersey 100 % merinoull
    Kön
    Herr
    Ett grönare val
    ja

    Passande tillbehör

    Du kanske också gillar 

    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress