Inspirerande matresa genom Sveriges vatten, där Mikael Einarsson och Hubbe Lemon lagar omsorgsfullt tillagad fisk som strömming och röding med läckra tillbehör.
Beskrivning
Tekniska detaljer
Inspirerande matresa genom Sveriges vatten, där Mikael Einarsson och Hubbe Lemon lagar omsorgsfullt tillagad fisk som strömming och röding med läckra tillbehör.
I Kocken & fiskaren utforskar kocken Mikael Einarsson och fiskaren Hubbe Lemon svenska matfiskar genom en resa från kust till fjäll. Boken bjuder på allt från grillad strömming till cajunkräftor och avancerade rätter som gäddqueneller. Genom praktiska fisketips och inspirerande recept visar de hur man skapar smakupplevelser från dagens fångst. Perfekt för fiskälskare och äventyrare som vill lära sig mer om hållbart fiske och matlagning.
I korthet
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Inspirerande matresa genom Sveriges vatten, där Mikael Einarsson och Hubbe Lemon lagar omsorgsfullt tillagad fisk som strömming och röding med läckra tillbehör.
I Kocken & fiskaren utforskar kocken Mikael Einarsson och fiskaren Hubbe Lemon svenska matfiskar genom en resa från kust till fjäll. Boken bjuder på allt från grillad strömming till cajunkräftor och avancerade rätter som gäddqueneller. Genom praktiska fisketips och inspirerande recept visar de hur man skapar smakupplevelser från dagens fångst. Perfekt för fiskälskare och äventyrare som vill lära sig mer om hållbart fiske och matlagning.
I korthet
Klicka på bilden för att se inlägget