Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        • VILDPLOCKAT KOKBOKEN 1
        • VILDPLOCKAT KOKBOKEN 2
        • VILDPLOCKAT KOKBOKEN 3
        • VILDPLOCKAT KOKBOKEN 4
        1 / 4
        #getText: ads.product.badge.reading.sample.headline#

        Natur & Kultur
        VILDPLOCKAT KOKBOKEN - Kokbok

        Art.nr: 2277066

        Erbjuder drygt 250 recept baserade på 50 vilda växter och svampar från skog och fjäll. Denna prisbelönta kokbok inspirerar till hållbar matlagning direkt från naturens skafferi.

        Online Finns i lager
        Köp online, hämta i butik Beställ till butik
        Lägg till i favoritlistan

        Beskrivning

        Tekniska detaljer

        Kokbok

        Erbjuder drygt 250 recept baserade på 50 vilda växter och svampar från skog och fjäll. Denna prisbelönta kokbok inspirerar till hållbar matlagning direkt från naturens skafferi.

        Vildplockat kokboken är en mångsidig kokbok fylld med recept baserade på ätbara vilda växter och svampar. Med lite över 250 recept lär du dig att skapa allt från rönnbärskapris till svampkebab och myskmadraglass. Författarna Niki Sjölund och Lena Flaten delar sin passion för naturen och mathantverk, och boken fokuserar på att ta vara på råvaror utan att något går till spillo. Perfekt för dig som vill utforska och experimentera med smaker direkt från skogen.

        I korthet

        • Innehåller drygt 250 recept
        • Baseras på 50 vilda växter och svampar
        • Fokuserar på hållbar matlagning
        • Prisvinnare inom mat, klimat och miljö
        • Författare: Niki Sjölund och Lena Flaten
        • ISBN: 9789127181168
        • Antal sidor: 240

         

         

        Storlek
        OneSize

        Beskrivning

        Kokbok

        Erbjuder drygt 250 recept baserade på 50 vilda växter och svampar från skog och fjäll. Denna prisbelönta kokbok inspirerar till hållbar matlagning direkt från naturens skafferi.

        Vildplockat kokboken är en mångsidig kokbok fylld med recept baserade på ätbara vilda växter och svampar. Med lite över 250 recept lär du dig att skapa allt från rönnbärskapris till svampkebab och myskmadraglass. Författarna Niki Sjölund och Lena Flaten delar sin passion för naturen och mathantverk, och boken fokuserar på att ta vara på råvaror utan att något går till spillo. Perfekt för dig som vill utforska och experimentera med smaker direkt från skogen.

        I korthet

        • Innehåller drygt 250 recept
        • Baseras på 50 vilda växter och svampar
        • Fokuserar på hållbar matlagning
        • Prisvinnare inom mat, klimat och miljö
        • Författare: Niki Sjölund och Lena Flaten
        • ISBN: 9789127181168
        • Antal sidor: 240

         

         

         

        Tekniska detaljer

        Storlek
        OneSize
        Art.nr
        2277066
        Ställ en fråga
        Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

        Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.

        Med vänlig hälsning, Naturkompaniets kundtjänst

        Passande tillbehör

        Du kanske också gillar: 
        0
        0 Recensioner
        Skriv din recension

          I recensionen skriver du vad du tyckte om produkten när du använt den.
          Frågor om produkten inför ett köp skickar du via knappen "Ställ en fråga" ovan.

          Endast förnamn & första bokstaven i efternamn visas i recensionen när den publiceras.

               
        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress