Erbjuder drygt 250 recept baserade på 50 vilda växter och svampar från skog och fjäll. Denna prisbelönta kokbok inspirerar till hållbar matlagning direkt från naturens skafferi.
Beskrivning
Tekniska detaljer
Erbjuder drygt 250 recept baserade på 50 vilda växter och svampar från skog och fjäll. Denna prisbelönta kokbok inspirerar till hållbar matlagning direkt från naturens skafferi.
Vildplockat kokboken är en mångsidig kokbok fylld med recept baserade på ätbara vilda växter och svampar. Med lite över 250 recept lär du dig att skapa allt från rönnbärskapris till svampkebab och myskmadraglass. Författarna Niki Sjölund och Lena Flaten delar sin passion för naturen och mathantverk, och boken fokuserar på att ta vara på råvaror utan att något går till spillo. Perfekt för dig som vill utforska och experimentera med smaker direkt från skogen.
I korthet
Nedan kan du se bilder på denna och liknande produkter fotograferat och delat i sociala medier av andra friluftsentusiaster!
Erbjuder drygt 250 recept baserade på 50 vilda växter och svampar från skog och fjäll. Denna prisbelönta kokbok inspirerar till hållbar matlagning direkt från naturens skafferi.
Vildplockat kokboken är en mångsidig kokbok fylld med recept baserade på ätbara vilda växter och svampar. Med lite över 250 recept lär du dig att skapa allt från rönnbärskapris till svampkebab och myskmadraglass. Författarna Niki Sjölund och Lena Flaten delar sin passion för naturen och mathantverk, och boken fokuserar på att ta vara på råvaror utan att något går till spillo. Perfekt för dig som vill utforska och experimentera med smaker direkt från skogen.
I korthet
Klicka på bilden för att se inlägget