Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • /29 GORE-TEX PRIMALOFT PARKA (W) 1

    Norröna /29 GORE-TEX PRIMALOFT PARKA (W) Dam

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    6 999,00 kr 4 799,00 kr Du sparar 2 200,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Det är inte ofta som man ser ett plagg som förenar stil och funktion på ett sådant fulländat sätt som Norrönas /29 Parka gör. Den har en stilren design och är tillverkad av tekniska material av allra högsta kvalitet och är tänkt att fungera som en varm, smart och mycket skön vardagsjacka under hela vintern. Den fina passformen och de slittåliga materialen gör dock att den klarar så mycket mer, så varför inte låta den följa med i pulkabacken och ut på promenader i vintriga skogar?

    /29 Parka håller dig varm och torr i både bitande kyla och slask. Den är tillverkad av mycket slittåliga material och försedd med Gore-Tex, ett membran som ger varaktig vattentäthet samt mycket god ventilation. För att hålla dig varm, även under de allra kyligaste vinterdagarna, är den försedd med Primaloft, ett lätt och smidigt foder, som ger mycket värme i förhållande till sin vikt och som dessutom värmer även om det skulle råka bli blött.

    /29 Parka har en slank skärning samtidigt som den fina passformen gör att den upplevs som rymlig och den ger dig därtill rörelsefrihet. I ärmsluten finns en liten, men mycket smart detalj, nämligen muddar som fungerar som handledsvärmare. Muddarna har tumhål och är tillverkade av ett mycket smidigt material, vilket gör att de utan problem kan användas tillsammans med vantar. Muddarna ger dig på så sätt extra värme över handled och handrygg samtidigt som de gör att du undviker den kylande glipan mellan jacka och vantar.

    /29 Parka har många praktiska fickor. Bland annat har den två handvärmarfickor, som är fodrade med mjuk och skön fleece och en ficka som är anpassad för mobiltelefon eller mp3 – spelare.

   • Vind- och vattentät
   • Ventilerande
   • Slittålig och smidig
   • Fodrad med ett smidigt syntetfoder som ger mycket värme i förhållande till sin vikt
   • Ger rörelsefrihet
   • Muddar som fungerar som handledsvärmare
   • 2-lagers Gore-Tex
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    M
    Du kanske också gillar 
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress