Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • VIPER 9 1

    Osprey VIPER 9

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    749,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Viper 9 är en ryggsäck med inbyggt vätskesystem. Den är lätt, stabil och mycket bekväm att bära. Dess fina design ger den en nära passform och gör att den följer dina rörelser, vilket gör den mycket bekväm att bära under både löppasset, cykelturen och dagsturen.

    Viper har ett bärsystem som är anpassat efter den manliga anatomin. Ryggpanelen består av mesh, som låter luft cirkulera, vilket är skönt under svettiga träningspass. Axelremmarna är formade så att de följer kroppen och Osprey´s BioStretch system, med följsam stretch, ger en nära och mycket bekväm passform. Höftbältet ger stabilitet och kan plockas bort om du så önskar.

    Osprey´s vätskesystem har en konstruktion som förhindrar att ryggsäckens bäregenskaper försämras, allteftersom systemet töms. Konstruktion ger även ett starkare och jämnare vattenflöde i slangen. Vätskesystemets munstycke fästs mot bröstremmen med hjälp av en magnet, för enkel och smidig hantering.

    Viper har en stor panelöppning med dubbla blixtlås, vilket gör den lätt att packa samtidigt som det även gör det lätt att få överblick över innehållet. På ryggsäckens front finns en ficka i stretchmaterial, som ger smidig förvaring av sådant som du vill ha nära tillhands, såsom ett förstärkningsplagg eller en regnjacka. I huvudfacket finns en ficka för förvaring av cykelpump och i den blixtlåsförsedda frontfickan finns flera fack av mesh, som gör det lätt att organisera packningen. Högst upp på ryggsäcken finns en ficka, med mjukt foder, som är tänkt som förvaring till solglasögon och telefon.

    På ryggsäckens front finns ett fäste för cykellampa samt ett smidigt fäste för cykelhjälm.

   • Ryggsäck för cykling, löpning och dagsturer
   • Vätskesystem ingår, 3 liter
   • Ryggpanel som ger mycket bra ventilation
   • Fäste för cykellampa
   • Fäste för hjälm
   • Fack för cykelpump
   • Fack för solglasögon
   • Utvändig ficka i slitstark stretch
   • Avtagbart höftbälte
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress