Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (54)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Outlet Jackor & Västar

    I Naturkompaniets outlet online kan du hitta utrustning och kläder av hög kvalitet till extra bra priser. Välkommen att fynda bland jackor och västar för dam, herr, barn och junior. Här hittar du regnjackor, dunjackor, dunvästar, skidjackor, vinterjackor, skaljackor, vindjackor och mycket mer.

    Outlet Jackor & västar från kända märken

    Sverige bjuder på många olika temperaturer och väder under året oavsett om du bor i norr eller söder. För att hålla dig torr och lagom varm behövs flera jackor i garderoben för att kunna täcka in hela årets behov. Att vara utan en regnjacka eller skaljacka är svårt, men om du väljer smart kan du ha den även när vädret skiftar. Genom att välja en jacka eller väst av hög kvalitet kan du ha nytta av den under lång tid. Här på vår outlet kan du hitta riktiga guldkorn från märken som Fjällräven jackor, Barbour jackor och The North Face jackor.

    Outlet jackor & västar för friluftsliv

    För den som älskar att vara ute året runt, i ur och skur, vet hur viktigt det är att vara rätt klädd för att kunna njuta ordentligt av utevistelsen. Vi är många som under hösten ser fram emot att ta fram den varma dunjackan som ger ordentligt med värme till låg vikt. En tjock dunjacka gör att du kan vara ute att frysa även när det är riktigt kallt, medan en tunnare dunjacka är ett perfekt mellanlager om det skulle bli kyligt. En väst har många fördelar. Den ger större rörelsefrihet för armarna än en jacka, och ger ofta extra fickor. Västen uppskattas särskilt av alla som utövar friluftsaktiviteter där det är praktiskt att kunna ha viss utrustning nära till hands, som till exempel vid jakt eller fiske. Med en stickad tröja eller flanellskjorta under västen får du extra värme om det skulle behövas.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (54)
    Gore-Tex
    2-vägs dragkedja fram
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress