Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet Dunjackor

    En tjock och varm dunjacka är ett av de allra skönaste plaggen att bära när det är kallt ute och är en oslagbar vinterjacka när det är minusgrader, medan en tunn dunjacka kan användas både som en vårjacka eller som ett värmande mellanlager under skaljackan. Hos oss hittar du ett brett sortiment av dunjackor, pufferjackor och dunkappor för både herr, dam barn och junior i massor av olika färger och modeller. Här på vår outlet dunjackor hamnar ibland dunjackor och då har du chansen att fynda exklusiva dunjackor av bra kvalitet till ett billigare pris.

    Varma, sköna dunjackor på outlet

    Dun värmer mycket till låg vikt och kan dessutom packas ihop till en mycket liten volym utan att skadas eller förlora formen, därför passar det perfekt som foder i jackor för friluftsliv. Med en tunn dunjacka som mellanlager på vandringen är du väl rustad om det skulle bli kallt och den tar knappt någon plats i ryggsäcken. Många dunjackor i vårt sortiment är mjuka och fluffiga med ett mjukt och följsamt yttertyg, vilket ger god rörelsefrihet och är perfekt när det är snö och kallt. De allra flesta har en huva som går att dra upp så att den värmer nacke och huvud samt sköna handvärmarfickor.

    Dunjackor för friluftsliv på vår outlet

    Dun är fantastiskt på många sätt, men förlorar sin isoleringsförmåga om det skulle bli blött. Se därför till att komplettera med en regnjacka eller skaljacka så att du håller din dunjacka torr om du planerar att vara ute i ostadigt väder. Om du är osäker på om det kanske kommer att börja regna kan det vara klokt att välja en dunfodrad jacka med ett tjockare, slitstarkare och mer vädertåligt yttertyg. Bland Fjällrävens dunjackor, till exempel, finns väl genomtänkta friluftsjackor med dunfoder som passar bra under hela vinterhalvåret. De har också många fickor, huva och andra bra funktioner när du är ute i skog och mark.

    Läs mer
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress