1. Olukai

  PUHALU CANVAS

  699 Kr

  999 Kr

  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  CLAY/TOFFEE

  En skön sko för sköna dagar. Ovandel i canvasväv. Anatomiskt riktig fotbädd och en mjuk och följsam sula med bra grepp. Passar utmärkt till vardags som till resa.

 2. Teva

  ORIGINAL UNIVERSAL

  399 Kr

  699 Kr

  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  MARBELED MAGENTA
  MARBELED WHITE

  En klassiker i nyutgåva. Original Universal är en skön sandal med snygg retrodesign. Den har en sula som formar sig efter foten, ger lätt stötdämpning samt bra grepp även på våta underlag.

 3. Chaco

  Z/1 UNAWEEP

  699 Kr

  999 Kr

  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  Pris från 699 Kr
  SAWGRASS

  Stabil sandal för vandring – även med packning. Den greppsäkra sulan är mycket stabil och ger ett bra stöd för foten samtidigt som remmens konstruktion ger en passform utöver den vanliga.

 4. Keen

  UNEEK

  799 Kr

  1 299 Kr

  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLACK/BLUE DANUBE

  Unik sandal med innovativ konstruktion. Den består endast av två remmar och en sula, vilka bundits samman för hand till en luftig sandal som formar sig efter foten och ger perfekt passform.

 5. Keen

  UNEEK

  799 Kr

  1 299 Kr

  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  INK BLUE/CAPRI
  DAHLIA MAUVE/CAMELLIA ROSE

  Unik sandal med innovativ konstruktion. Den består endast av två remmar och en sula, vilka knutits samman för hand till en luftig sandal som formar sig efter foten och ger perfekt passform.

 6. Merrell

  BASK DUO

  499 Kr

  899 Kr

  Betala från 59 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Skinnsandal för dig som söker komfort och stabilitet. Justerbara remmar över framfot, vrist och hälparti ger individuell passform och den stötdämpande sulan gör den bekväm att promenera i.

 7. Kavat

  HASSLARP

  799 Kr

  1 199 Kr

  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  DARK BROWN

  Klassisk remsandal som med sin tidlösa design och sina ekologiska material är mer modern än någonsin. Den stötdämpande sulan och fotriktiga lästen ger skön komfort under långa promenader.

 8. Merrell

  ZEOLITE EDGE SHANDALL

  799 Kr

  1 199 Kr

  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLACK/SUBTLE GREEN

  Smidig och lätt sko med hög komfort. Hålls på plats med avtagbar kardborrerem. Bärs som sko, sandal eller slip-in. Mjuk dämpning, nylonlänk i hålfoten och yttersula med bra grepp.

 9. Chaco

  ZX/2 YAMPA

  599 Kr

  899 Kr

  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  LIGHT BEAM
  DAGGER

  Slitstark sandal för promenader och upptäcktsfäder både när och fjärran. Remmarnas konstruktion gör att du får en helt individuell passform och den greppsäkra sulan ger stöd och stabilitet.

 10. Teva

  MUSH II

  199 Kr

  299 Kr

  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  ZOEY CORAL

  Lätt och mycket bekväm flip flop som formar sig efter din fot. Den unika sulan ger behaglig stötdämpning och skön komfort även under långa promenader.

 11. Teva

  TERRA FI LITE

  599 Kr

  899 Kr

  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  Pris från 599 Kr
  CITY LIGHTS WHITE

  Lätt och smidig sandal som passar lika bra till resor och paddelturer som till promenader i skogen. De justerbara remmarna tillsammans med den greppsäkra och stötdämpande sulan ger skön komfort.