Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Outlet ryggsäckar & väskor

    Ska du ut på din första vandring eller letar du efter en ny ryggsäck till cykelpendlingen? En riktigt bra väska eller ryggsäck kommer du att ha nytta av länge, men kan kosta en hel del pengar. Passa på att hitta väskor till ett billigare pris här på vår outlet. Här hittar du ett stort utbud riktigt bra ryggsäckar och väskor för både dam, herr och barn från tidigare säsonger.

    Outlet ryggsäckar & väskor för friluftsliv

    Att kunna bära med sig kläder och utrustning på ett bra sätt är viktigt för helhetupplevelsen när du är ute i skog och mark. Med en bra ryggsäck i lagom storlek kan du lätt bära med dig det du behöver. Vissa friluftsaktiviteter ställer specifika krav och du behöver en väska eller ryggsäck som är anpassad efter just den aktiviteten. Väskor för jakt behöver vara i färger som inte syns och ha material som inte låter när du går, till exempel. Fiskeryggsäckar & fiskeväskor behöver vara vattentäta och ha många fack anpassade för att du ska kunna ha koll på din fiskeutrustning. Löparryggsäckar & vätskesystem behöver vara lätta och sitta tight mot kroppen. Skridskoryggsäckar och skidryggsäckar har också specialfunktioner, ibland viktiga även för din säkerhet. Här i vår outlet hittar du ett stort utbud både av ryggsäckar och väskor för specifika friluftsaktiviteter och mer ”vanliga” allroundryggsäckar som passar till mycket.

    Outlet ryggsäckar & väskor från Fjällräven

    Tack vare sin gedigna erfarenhet av vandring och friluftsliv är Fjällräven ryggsäckar något alldeles extra och den som köper en ryggsäck från dem har en ryggsäck som håller i många år. Fjällräven är välkända för sina slitstarka och väl genomtänkta vandringsryggsäckar som sitter bra på ryggen och har många bra funktioner. Fjällräven erbjuder numera inte bara ryggsäckar, utan en hel rad fina väskor, midjeväskor, fodral, plånböcker och tillbehör. Här hittar du regnskydd och laptopfodral, Fjällräven axelväskor och smarta vattentäta ryggsäckar. Fjällräven väskor & förvaring täcker in precis allt, välkommen att fynda Fjällräven här på outlet.

    Läs mer
    Sortera efter: Populärt

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress