Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        REA - kläder & utrustning »
        Filter
        Ett grönare val
        • (59)
        Hållbarhetsmärkningar
        Pris / kr
        till
        ok
        Vikt / g
        till
        ok
        Outlet

        Friluftsshorts

        Med ett par bra shorts är du väl rustad för vandring och friluftsliv sommartid, eller på resa i ett varmare klimat. Hos oss hittar du ett brett utbud av shorts för både dam, herr, junior och barn för alla slags äventyr. Vårt sortiment sträcker sig från slitstarka friluftsshorts med många fickor till tunna, mjuka, snabbtorkande träningsshorts för löpning, träning och andra högpulsaktiviteter. Här finns shorts för hela året: värmande dunshorts för vinter och svalkande bermudashorts till sommaren.

        Friluftsshorts från Fjällräven

        Fjällräven har lång erfarenhet av friluftsliv och vet vad som fungerar. Bland deras vandringsshorts hittar du flera väl genomtänkta modeller med smarta funktioner som kommer väl till pass på vandringen. Här finns benfickor för att du ska kunna ha kompass, karta, mobiltelefon och annat nära till hand. Flera av Fjällrävens modeller har också partier av stretch för ökad rörlighet samt förstärkning bak för extra slitstyrka. Vissa modeller har hög midja, vissa har lägre – allt för att du ska hitta en modell som passar just dig.

        Friluftsshorts med inbyggd kjol – skort

        Har du hört talas om ordet ”skort” förut? Det är helt enkelt ”shorts” och ”kjol” ihopsatt till ett ord. För den som vill ha både kjolens och shortsens egenskaper finns skorten som är en kombination, helt enkelt ett par shorts med en kjol utanpå. Ett bra alternativ för en aktiv semester i varmt klimat, eller en vandring på sommaren i Sverige.

        Friluftsshorts för vinter

        Många gillar att ha shorts året runt hela året, även på vintern, allt beror på vilket äventyr du ska ut på. Shorts ger en skön frihetskänsla och värmer där det behövs som mest. Ett par dunshorts (shorts fodrade med dun) värmer gott trots sin låga vikt och tar nästan ingen plats i packningen – perfekt att ta på sig när det blir kyligare vid lägret framåt kvällen. Upptäck också våra praktiska och smarta zip-off byxor, bra för den som snabbt vill kunna växla mellan shorts och långbyxor på vandringen.

        Bland shortsen i vårt sortiment hittar du också:

        • Sköna, mjuka shorts i merinoull. Merinoull är otroligt skönt mot huden, ventilerar skönt och håller dig lagom varm. Ullen värmer när det är kylige, men svalkar när det är varmt. Här finns modeller både i relaxed fit och tight.
        • Välskräddade, tunna shorts för träning och löpning som garanterat inte åker upp. Många modeller av våra träningsshorts har en innerbyxa.
        • Klassiska, snygga shorts i bomull och linne, perfekta till vardags och aktiviteter som till exempel golf. Snygga att matcha med en kortärmad skjorta eller t-shirt.
        Läs mer
        Filter
        Ett grönare val
        • (59)
        Hållbarhetsmärkningar
        Pris / kr
        till
        ok
        Vikt / g
        till
        ok
        Outlet

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress