/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    COVID-19


    VIKTIG INFORMATION!
    I och med de nya restriktionerna för max antal personer i butik, har vi fr.o.m. idag, 22/12, på Naturkompaniet begränsat antal besökare samt anpassat antal kunder efter butikernas storlek. Vänligen ring din lokala butik för mer information.

    Våra butiker hittar du här >> 

    Vi på Naturkompaniet jobbar för att förhindra spridningen av Coronaviruset (Covid-19) och trygga våra anställdas och kunders hälsa. Vi gör det genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har en aktiv beredskap för att kunna agera snabbt när nya direktiv ges. Vi har vidtagit säkerhetsåtgärder i butiker, på våra kontor och lager för att alla ska kunna känna sig säkra.
    Tack för att du hjälper oss att hålla avstånd i våra butiker!
    • Vi har ställt in alla fysiska möten och tjänsteresor inom och utanför Sveriges gränser, och vi avråder våra medarbetare från privata resor även inom Sverige.
    • Alla våra medarbetare håller en god handhygien och använder regelbundet tvål, vatten och handsprit under arbetstid.
    • Våra anställda ska hålla sig hemma om de upplever några influensaliknande symptom.
    • Vi har infört möjligheten att få rådgivning och handla över telefon.
    • Vi undviker fysisk kontakt såsom att ta i hand.
    • Våra kontor håller stängt och de medarbetare som arbetar på kontor arbetar hemifrån.
    • Städningen sker nu dubbelt så ofta i alla butiker och vi torkar av kortterminaler och allmänna ytor flera gånger om dagen.
    • Vi har satt upp avståndsmarkeringar på golvet vid kassan.
    • Vi har infört service med avstånd, vi kommer att fortsätta hålla vår höga servicenivå i våra butiker men samtidigt ta ansvar för att vi håller avstånd till varandra.
    • Vi har satt upp skyltar i våra butiker med påminnelse om att hålla avstånd till varandra och våra medarbetare har fått en pin som de har på sig med ett tack för att du håller avstånd.
    • Vi ber dig som kund att själv hålla fram legitimation vid identifiering i kassan och scanna legitimationen samt att själv skrapa fram pinkod på presentkortet och även scanna presentkortet själv.
    • Vi gör justeringar i butikernas möblering för att det ska kännas lättare att hålla avstånd till varandra.
    • Plexiglas kommer att installeras vid kassorna i vissa butiker och i våra större butiker där det kan bli mycket kunder vid till exempel skoavdelningen så kommer vi införa ett kösystem med nummerlappar för att du som kund ska känna dig trygg och känna att du kan prova dina skor på ett bra sätt. 

    Service med avstånd
    Vi vill fortsätta hålla vår höga servicenivå i våra butiker men samtidigt ta ansvar för att vi håller avstånd till varandra. Till exempel kommer vi att demonstrera produkter såsom ryggsäckar, kläder och annan teknisk utrustning på oss själva samtidigt som du som kund har samma ryggsäck eller klädesplagg på dig och vi förklarar och visar hur varan ska passas in för att man ska kunna prova varan på rätt sätt. Vid skoavdelningen kommer du som kund själv få mäta din fot med hjälp av våra instruktioner för att vi ska kunna hjälpa dig att hitta den perfekta kängan eller skon för ditt ändamål.

    Aktuell information om våra öppettider kan du alltid finna på naturkompaniet.se/butiker.

    HANDLA TRYGGT

    Tillsammans med vår logistikpartner Postnord erbjuder vi har vi möjlighet att erbjuda Flexibel hemleverans på vardagar mellan klockan 08:00-17:00, du väljer själv via Postnords app vilken tid du vill få ditt paket levererat. Som vanligt är det fri frakt för order över 500 kr, fraktkostnad för order under 500 kr är 129 kr. När du är i kassasteget väljer du vilken typ av leverans du vill ha, hemleverans, hämta hos ombud eller hämta i någon av våra butiker.

    Du kan också välja att få dina varor levererade till postnords utlämningsställe nära dig. Alltid fria returer och förlängt öppet köp till 31/1 2021.

    Drömshopping
    Vi erbjuder även dig att handla helt ensam i våra butiker före dess ordinarie öppningstid. Ring till din lokala butik och boka tid.

    Ring eller maila in din beställning
    Så plockar vi ihop den till dig så att du endast behöver komma in och betala. 

    Se alla våra butiker här >>
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress