/magasin-365/Eventshttps://support.naturkompaniet.se/hc/sv

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    COVID-19


    Våra butiker hittar du här >> 

    Vi på Naturkompaniet jobbar för att förhindra smittspridningen av Covid-19 och trygga våra anställdas och kunders hälsa. Vi gör det genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har en aktiv beredskap för att kunna agera snabbt när nya direktiv ges. Vi har vidtagit säkerhetsåtgärder i butiker, på våra kontor och lager för att alla ska kunna känna sig säkra.


    Tack för att du hjälper oss att hålla avstånd i våra butiker!

    • Alla våra medarbetare håller en god handhygien och använder regelbundet tvål, vatten och handsprit under arbetstid.
    • Våra anställda ska hålla sig hemma om de upplever några influensaliknande symptom.
    • Vi har infört möjligheten att få rådgivning och handla över telefon.
    • Vi undviker fysisk kontakt såsom att ta i hand.
    • Städningen sker nu dubbelt så ofta i alla butiker och vi torkar av kortterminaler och allmänna ytor flera gånger om dagen.
    • Vi har satt upp avståndsmarkeringar på golvet vid kassan.
    • Vi har infört Service med Avstånd, vi kommer att fortsätta hålla vår höga servicenivå i våra butiker men samtidigt ta ansvar för att vi håller avstånd till varandra.
    • Vi har satt upp skyltar i våra butiker med påminnelse om att hålla avstånd till varandra och våra medarbetare har fått en pin som de har på sig med ett tack för att du håller avstånd.
    • Vi ber dig som kund att själv hålla fram legitimation vid identifiering i kassan och scanna legitimationen samt att själv skrapa fram pinkod på presentkortet och även scanna presentkortet.
    • Vi gör justeringar i butikernas möblering för att det ska kännas lättare att hålla avstånd till varandra.
    • Plexiglas har installerats i alla butiker vid kassorna och i butiker där det kan bli mycket kunder vid till exempel skoavdelningen har vi infört ett kösystem med nummerlappar för att du som kund ska känna dig trygg och känna att du kan prova dina skor på ett bra sätt. 
    • Vi uppmuntrar våra anställda att gå och vaccinera sig och tillåter dem att gå under betald arbetstid

    Service med avstånd
    Vi vill fortsätta hålla vår höga servicenivå i våra butiker men samtidigt ta ansvar för att vi håller avstånd till varandra. Till exempel kommer vi att demonstrera produkter såsom ryggsäckar, kläder och annan teknisk utrustning på oss själva samtidigt som du som kund har samma ryggsäck eller klädesplagg på dig och vi förklarar och visar hur varan

    HANDLA TRYGGT

    Tillsammans med vår logistikpartner Postnord erbjuder vi har vi möjlighet att erbjuda Flexibel hemleverans på vardagar mellan klockan 08:00-17:00, du väljer själv via Postnords app vilken tid du vill få ditt paket levererat. Som vanligt är det fri frakt för order över 495 kr, fraktkostnad för order under 495 kr är 129 kr. När du är i kassasteget väljer du vilken typ av leverans du vill ha, hemleverans, hämta hos ombud eller hämta i någon av våra butiker.

    Du kan också välja att få dina varor levererade till postnords utlämningsställe nära dig. Alltid fria returer och 30 dagars returrätt.

    Drömshopping
    Vi erbjuder även dig att handla helt ensam i våra butiker före dess ordinarie öppningstid. Ring till din lokala butik och boka tid.

    Ring eller maila in din beställning
    Så plockar vi ihop den till dig så att du endast behöver komma in och betala. 

    Se alla våra butiker här >>
    double-arrows-up
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress