Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Hyr ryggsäck hos Naturkompaniet

    Längtar du ut i naturen men saknar ryggsäck eller en bärstol för barn? Har du ganska nyligen upptäckt hur härligt det är att ge sig ut, och nu vill prova om vandring är något för dig? Eller går du i köpartankar och vill prova en modell? Det finns många bra anledningar till att hyra ryggsäck. Eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna upptäcka magin med friluftslivet erbjuder vi ryggsäcksuthyrning i alla våra butiker.

    Naturkompaniets butiker

    Ryggsäckar & bärstolar för barn att hyra

    Alla Naturkompaniets butiker har ett hyrsortiment med tre olika ryggsäckar i olika utförande och storlek för att det ska finnas något som passar för de flesta och som gör så att hela familjen kan följa med. En vandringsryggsäck för dam och herr, en vandringsryggsäck för barn samt en barnbärstol för att bära med sig små barn.

    Priser för att hyra ryggsäck

    Du kan hyra för en vecka (7 dagar i sträck med start valfri veckodag) eller en helg (fre-sön). Vill du lägga till ett extra dygn så går det också bra. Du kontaktar den av Naturkompaniets butiker där du vill hämta upp utrustningen och bokar en hyrestid, en hämtningsdag och en lämningsdag. Betalning sker i samband med hämtning i butik. Mer information om bokning, hämtning och lämning hittar du under Naturkompaniets uthyrning.

    Fjällräven Keb eller Osprey Poco Plus

    En vecka: 500 kr
    En helg: 250 kr
    Extra dygn: 100 kr

    Osprey ACE 50

    En vecka: 500 kr
    En helg: 250 kr
    Extra dygn: 100 kr

    Checklista innan återlämning

    Vi vill så klart att alla som hyr av oss ska få chans att glädjas av hel och ren utrustning. Därför vill vi att du gör detta innan återlämning av ryggsäck:

    • Torka av ryggsäcken på utsidan från eventuell smuts.
    • Torka av ryggplatta, axelband och höftbälte med fuktig trasa.
    • Kontrollera att alla spännen och remmar är fria från skador.
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress