/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    RYGGSÄCKSUTHYRNING

    Längtar du ut i naturen men saknar ryggsäck? Har du ganska nyligen upptäckt hur härligt det är att ge sig ut, och nu vill prova om vandring är något för dig? Eller går du i köpartankar och vill prova en modell? Det finns många bra anledningar till att hyra ryggsäck. Eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna upptäcka magin med friluftslivet erbjuder vi ryggsäcksuthyrning i alla våra butiker.

    Alla Naturkompaniets butiker har ett sortiment där fyra modeller av ryggsäck och en barnbärstol ingår. Du hyr för en vecka eller en helg och vill du hyra ett extra dygn så finns det möjlighet till det. För mer information om ryggsäcksuthyrning och bokning kontaktar du din lokala Naturkompanietbutik. Vilka modeller som finns att hyra ser du nedan.

    Hitta din närmaste butik här >>

    FJÄLLRÄVEN KEB OCH OSPREY FÖR JUNIORER

    Rymlig ryggsäck för äventyr året runt
    Ergonomisk, rejäl fyra säsongers ryggsäck för långa turer till fots och på skidor. Den har Fjällrävens prisbelönade utvändiga träram och slitstarka, hållbara material – där även Bergshell-väven mottagit pris –som klarar många års äventyr i utmanande terräng. Smal profil ger rörelsefrihet och välplanerad förvaring gör det enkelt att organisera utrustning, som frontfickan som t.ex. kan rymma förstärkningsplagg eller en mindre spade. Bärsystemet är utformat för att avlasta tunga bördor och kan enkelt anpassas efter olika rygglängder.

    Ta med barnen ut i naturen
    För de juniora äventyrarna finns en bekväm och praktisk ryggsäck från Osprey att hyra, dess ryggpanel och midjebälte är justerbara för kunna anpassas till barn i olika storlekar. Du kan även hyra en praktisk barnbärstol från Osprey som gör det lätt att upptäcka naturen med dina barn. I den bär du enkelt och bekvämt ditt barn längs stigar, leder och stränder.

    PRISER

    En vecka: 500 kr 
    En helg: 250 kr
    Osprey ACE 50: 250 kr vecka eller helg.

    Helg: Ryggsäcken hämtas ut på torsdag och återlämnas till butik senast kl. 17.00 på måndag.

    Vecka: Ryggsäcken hämtas dagen innan påbörjad hyresperiod och återlämnas dagen efter hyrperioden avslutats. Om hyrperioden avslutas på en helgdag, lämnas ryggsäcken in efterföljande vardag senast kl. 17.00. Du kan själv välja hyresperiodens första dag, oavsett om det är en vardag eller helgdag (exempel måndag-nästkommande måndag, tisdag-nästkommande tisdag o s v).

    Betalning för uthyrningen sker i samband med att ni hämtar ut ryggsäcken från butiken.

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress