Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • MYGG & FÄSTING ROLL-ON 50 ML 1

    SJÖ & HAV MYGG & FÄSTING ROLL-ON 50 ML

    Artikelnr.: 2031310
    inkl. moms
    119,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    NoColor
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompanietbutik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Växtbaserad aktiv komponent från äkta Citroneukalyptusolja som skyddar mot mygg, fästing, knott, broms och älgfluga i upp till 6 timmar. Mycket litet medel tas upp genom huden och har låg toxicitet. En frisk doft av Citroneukalyptus för applicering på hud, hår och kläder. Rolla på exponerad hud och stryk ut med handen. Missfärgar ej textil, plast eller gummi.

    För vem?

    Mygg och Fästing är ok att använda på barn från 3 år. Det är svenska Kemikalieinspektionens rekommendationer. Detta tack vare egenskaper som låg giftighet och lågt hudupptag. Man ska trots allt vara försiktig med användningen och undvik att applicera på barnets händer. Det går bra att ha medlet på kläderna om man vill undvika hudkontakt.

    Skyddar mot många insekter?

    Du behöver inte flera flaskor för att skydda dig mot insektsbett. Mygg och Fästing är effektivt mot både stickande och bitande insekter som mygg, fästing, älgfluga, broms och knott. Spray och Roll-on Creme har samma effektiva skydd i upp till 6 timmar. Välj den variant som passar dig och din familj bäst – eller tillfället.

    Hållbar produktion?

    Alla Sjö&Havs produkter har en tydlig miljöprofil, så även vårt mygg- och fästingmedel. Vår råvara, Citroneukalyptusoljan är en förnyelsebar resurs och produceras både under socialt och miljömässigt hållbara förhållanden. Vår oljeproducent använder inga syntetiska bekämpningsmedel, odlar på mindre plantager, återplanterar samt erbjuder goda arbetsvillkor för både kvinnor och män, vilket i sin tur gynnar lokal ekonomisk utveckling. Genom Sjö&Hav bidrar du också till bättre förhållanden.
    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Passande tillbehör

    Du kanske också gillar 
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress