Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fjällräven Kaipak

    Nyhet från Fjällräven – endast på Naturkompaniet

    Som främsta återförsäljare av Fjällräven är vi först med att presentera deras senaste tillskott – kläder i Kaipak-serien. En kollektion bestående av jacka och byxa tillverkade i återvunnen polyester och ekologisk bomull. Två plagg perfekta för säsongens alla äventyr. 

    Kollektionen består av en jacka och en byxa tillverkade av Fjällrävens klassiska, slitstarka G-1000® Eco-väv, kombinerat med stretchpartier för ökad rörelsefrihet. Detta gör nyheterna i Kaipak-serien till robusta plagg som skyddar mot vind och lättare skurar samtidigt som stretchen ger komforten du behöver för strapatser i skog och mark. G-1000® Eco-väven är tillverkad av återvunnen polyester och ekologisk bomull. Materialet kan med fördel vaxas med Fjällrävens Grönlandsvax för att öka hållbarhet och väderskydd.

    Kaipak-serien är tänkt att fungera både som slitstarka plagg för friluftsaktiviteter men samtidigt passa som vardagsplagg. Oavsett om du ska vandra, fiska, gå ut med hunden eller ta en sväng på stan är plaggen pålitliga följeslagare. Både jackan och byxan är utrustade med rymliga fickor, materialet ventilerar ut överskottsvärme och är snabbtorkande. De praktiska detaljerna på plaggen är anpassade för att maximera bekvämligheten på små och stora äventyr.

    Kollektionen genomsyras av vad Fjällräven gör bäst: robusta, slitstarka och hållbara plagg med många användningsområden. Jackan och byxan hittar du endast på Naturkompaniet.

    Glöm inte att vaxa G-1000®-väven för att förstärka både hållbarhet och väderskydd.

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress