/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter


    Lofoten Gore-Tex Active Jacket

    Kan det bli bättre än så här? Lofoten Active Shell är en skaljacka för dig som älskar att gå på topptur och andra snabba aktiviteter som kräver god ventilering. Den har försetts med Gore-Tex membran Active Shell, ett material som har betydligt bättre ventilationsförmåga, är lättare och har mindre packvolym än alla andra material i Gore-tex membran, samtidigt som det är lika vind- och vattentätt.

    För att ytterligare öka ventilationsförmågan har jackan försetts med en bröstficka av mesh som kan öppnas för ventilation samt långa blixtlåsförsedda ventilationsöppningar under ärmarna. Huvan är anpassad för att kunna användas tillsammans med hjälm och kan även justeras för bästa möjliga passform. Jackan har ett snölås som är avtagbart, vilket gör att du lätt kan anpassa jackan efter aktivitet. Två innerfickor för kort och nycklar.

    Skalbyxor 

    Om Norrøna

    1929 såg friluftsentusiasten Jörgen Jörgensen möjligheten att utveckla och förbättra funktionella friluftsprodukter som skulle klara det tuffa klimatet och naturen i Norge. Funktionella bomullskläder och innovativa canvasryggsäckar blev starten för Norrönas riktning: att alltid söka efter det bästa gällande teknologi, och skapa produkter med hög prestanda. Idag, fyra generationer senare, med flera polarexpeditioner och äventyr i bagaget ägs Norröna fortfarande av familjen Jörgensen som är lika passionerade och brinnande friluftsentusiaster som Jörgen Jörgensen en gång var. Med åren har tre hörnstenar vuxit fram som blivit företagets ledord: kvalitet, funktionalitet och design. Norröna förser dig med produkter av hög kvalitet och funktionsgrad så att dina friluftsupplevelser blir oförglömliga.

    Kläder för de tuffaste expeditionerna
    Norrönas outdoorkläder har inte gått obemärkt förbi på den internationella marknaden, friluftsentusiaster världen över som uppskattar kvalitet och kläder man kan lita på i alla situationer är många. Norrönas funktionskläder har varit med på bestigningar av Mount Everest flera gånger om samt med på flera polarexpeditioner och många andra isande äventyr. Dessutom har Norröna ett eget mycket engagerat testteam som är med när kläder och utrustning tas fram och utvecklas. Alla de här samlade erfarenheterna har gjort Norröna till en internationellt erkänd friluftsexpert som vunnit flera utmärkelser.

    Produkter för alla outdoor aktiviteter
    Idag utvecklar Norröna friluftskläder för en mängd olika aktiviteter som utförsåkning, snowboard, bergsbestigning, jakt, vandring, cykling och arctic surfing m.m. Norröna hoppas att deras förstklassiga friluftsprodukter ska inspirera dig till nya friluftsupplevelser och äventyr. Du hittar deras produkter här hos oss på Naturkompaniet, välkommen!

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress