/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Alexandra, äventyrare
    Favoritbyxa:
    Tierra Pace Pant

    Varför är det här din favoritbyxa?
    Många anledningar! Dels så är de mina mest bekväma byxor, de har stor rörelsefrihet och har ett stretchigt skönt material. Sedan är de väldigt slittåliga. Jag har haft mina byxor i flera år och de håller fortfarande. Dessutom är de väldigt snygga och passar i de flesta sammanhang, både till vardags eller när jag är ute på tur. En detalj som jag uppskattar mycket med byxorna är dess benfickor vars insidor är tillverkade i mesh. Det ger fickorna dubbel funktion- dels kan jag lägga min plånbok och pass där när jag är ute och reser, men de fungerar också som ventilation när jag gör något mer aktivt. 

    Vilken aktivitet tycker du den passar bäst till?
    Hike, trekking, klättring. Egentligen alla aktiviteter som kräver stor rörlighet.

    Använder du dem till flera aktiviteter?
    Då byxorna inte ser så tekniska ut använder jag de väldigt ofta i vardagen. De gör cykelturen eller promenaden till jobbet mer bekväm än ett par tight sittande jeans. Det är även mina favoritbyxor att resa i. Dessutom så är de alltid grymma att ha med på resan, de väger ingenting, tar ingen plats och funkar i alla situationer!

    Vad tycker du är viktigt att tänka på när man ska köpa nya outdoor-byxor?
    Just byxor tycker jag kan vara knepigt att hitta några som man trivs bra i. Det är viktigt för mig att de har en bra passform. Det är en av anledningarna som ledde till att jag först köpte mina Pace byxor. De har en bra och genomtänkt passform, samt en rem i midjan så att man smidigt kan justera storleken. En annan viktigt aspekt när man köper byxor är att se till kvalitet och slittålighet. Jag vill kunna ha mina byxor i flera år framöver. Desto längre man har haft en byxa, desto skönare blir de också. Men även ur ett hållbarhetsperspektiv är det viktigt att köpa plagg som håller länge.  

    Se fler skalbyxor

    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress