/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter    KONSTNÄRERNA BAKOM KÅNKEN ART


    Kånken Art Birch Forest 


    ERIK OLOVSSON

    Erik Olovsson arbetar som produkt-/möbeldesigner och grafisk formgivare. Han strävar alltid efter att hitta en experimentell och intuitiv utgångspunkt i sina projekt.

    ”Kånken är djupt rotad i min barndom, det fanns alltid en Kånken i min närhet när jag växte upp. Det är en ära att få jobba med Kånken Art, och samtidigt en spännande utmaning. Min familj var ofta ute på vandringar när jag var barn. De skiftande landskapen och det oförutsägbara vädret – som ständigt skapade nya kulisser – gjorde stora intryck på mig."

    "Min design på Kånken Art har mina egna minnen från bergen som utgångspunkt och visar på ett abstrakt sätt naturens komplexitet.”    CECILIA HEIKKILÄ

    Cecilia Heikkilä är grafisk formgivare och har skrivit barnböcker som hon själv illustrerat. Naturen och djuren är kärnan i hennes arbete och hennes "fabeldesign” är främst inspirerad av de nordiska skogarna.

    "För mig är skogen fylld av oförutsägbarhet och slumpmässighet, både på ett farligt och vackert sätt. Jag tror att ju mer vi är i naturen och upptäcker den, desto mer vill vi skydda den. Det inspirerade mig till min version av Kånken Art.”

    "Jag tackade ja direkt när Fjällräven frågade mig om jag ville ingå ett samarbete med dem. Arctic Fox Initiative ligger nära mitt hjärta och jag har alltid älskat Fjällräven. Jag är stolt och glad över att vara en del av Kånken Art."    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress