/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    HYR FJÄLLPULKA HOS NATURKOMPANIET


    Det går att ta sig ut och tälta året om i stora delar av Sverige. Vill man gå på tur i fjällen eller i områden där snödjupet är lite större kan man ta sig till fots på pistad led, på längdskidor i preparerade spår och turskidor eller snöskor genom obanad terräng. I dessa fall är fjällpulkan oslagbar. På en vintertur behöver du mer kläder och utrustning än på sommaren och med pulkan bakom dig blir packningen mycket lättare att få med.

    VÅRA HYRMODELLER

    Fjällpulkor finns att hyra i följande av Naturkompaniets butiker:

    Dessa fjällpulkor kan du hyra:

    PRISER FÖR ATT HYRA FJÄLLPULKA

    Du kan hyra för en vecka (7 dagar i sträck med start valfri veckodag) eller en helg (Fred-Sön). Vill du hyra ett extra dygn i anslutning till detta så kan det finnas möjlighet till det, fråga i butiken vid bokning. Betalning sker i samband med hämtning i butik. Mer information om bokning, hämtning och lämning hittar du under Naturkompaniets uthyrning

    En vecka: 1000 kr
    En helg: 500 kr

    Hitta butik för att hyra »

    CHECKLISTA INNAN ÅTERLÄMNING

    Vi vill så klart att alla som hyr av oss ska få chans att glädjas av hel och ren utrustning. Därför vill vi att du gör detta innan återlämning av fjällpulka:

    • Torka av pulkan på utsidan från eventuell smuts
    • Torka ur insidan av pulkan med fuktig trasa
    • Kontrollera att alla spännen, dragkedjor och remmar är fria från skador


    UTHYRNING PULKA

    Det går att vandra och tälta året om i stora delar av Sverige. Vill man gå på tur i fjällen, eller på andra områden där snön ligger, så är fjällpulkan oslagbar. På en vintertur behöver du mer kläder och utrustning än på sommaren och med pulkan bakom dig blir packningen mycket lättare. 

    Pulkor finns att hyra i följande butiker: Korsgatan (Göteborg), Stora Nygatan (Malmö), Övik, Hantverkargatan (Stockholm), Sickla (Stockholm), Borlänge, Gävle och Umeå. Uthyrningen sker per vecka eller helg. Kontakta din lokala Naturkompanietbutik för mer information om pulkuthyrning. Vilka modeller som finns att hyra ser du nedan.

    Hitta din närmaste butik här >>

    PRISER

    En vecka: 1000 kr 
    En helg: 500 kr

    Vecka: Pulkan hämtas dagen innan påbörjad hyresperiod och återlämnas senast 17.00 dagen efter hyrperioden avslutats. Du kan själv välja hyresperiodens första dag, oavsett om det är en vardag eller helgdag (exempel måndag-nästkommande måndag, tisdag-nästkommande tisdag o.s.v.).

    Helg: Pulkan hämtas ut på torsdag och återlämnas till butik senast kl. 17.00 på återlämningsdagen som anges vid bokningstillfället.

    Betalning för uthyrningen sker i samband med att ni hämtar ut pulkan från butiken.

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress