Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Sandqvist är ett litet företag med ett stort hjärta. Grundaren Anton Sandqvist, tillsammans med sin bror Daniel och deras vän Sebastian, är sedan starten 2004 engagerade i varje detalj i produktionen. Deras drivkraft är att tillverka snygga och långlivade väskor som både är snälla mot miljön och mot de som tillverkar dem. 

    Alla Sandqvists produkter är tillverkade av ekologisk bomull, vegetabiliskt garvat läder och återvunnen polyester. Den tidlösa designen är tydligt nordisk, med fokus på funktion. Den snygga minimalistiska designen i kombination med smarta funktioner och hållbara material gör att man gärna väljer en väska från Sandqvist som följeslagare.     Sandqvist 
     

    HEGE

    Slitstark och stilren ryggsäck från Sandqvist. HEGEs insida har ett 15" laptop fack och tre fickor varav en med blixtlås. Utvändigt finns ett dolt fack med dragkedja, ett handtag och topplock som stängs med två metallspännen. Axelbanden är justerbara och undersidan är klädd med läder för att få stabilitet och struktur på ryggsäcken. En mångsidig väska som gör sig lika bra till arbetet som till träningen.

    • 15" laptop ficka
    • 18 liter
    • Topplock
    • Flera praktiska fickor 
    • Justerbara axelband
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress