Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    INSAMLING AV KLÄDER

    Naturkompaniet har tillsammans med Hjälptransporten Filippus startat en insamling av kläder och utrustning för att hjälpa behövande i Ukraina.

    På grund av den fantastiska respons vi har fått så har butikerna Umeå, Borlänge, Uppsala, Skövde, Kungsgatan 4, Odengatan, Helsingborg, Lund, Kungsmässan, Torp och St. Nygatan Göteborg pausat mottaget tills vidare för hantering och leverans samt att vi inte längre kan ta emot från andra företag. Vi har fått in otroliga mängder och är otroligt tacksamma för alla som vill hjälpa!


    Läs mer »

    Populära kategorier

    Utvalda favoriter » 

    LAGA MAT UTOMHUS
    I vårt magasin 365 medverkar flera av Sveriges bästa inspiratörer inom utemat. Här har vi samlat deras härliga recept som kanske blir dina nya favoriter.


    SE VÅRA RECEPT »


    NATURKOMPANIET 365
    Sveriges största outdoormagasin innehållande en mix av nyheter från friluftsvärlden, inspirerande reportage, kunskap och produktguider. Här hittar du alla nummer. 

    LÄS ONLINE »


    KUNSKAP
    Här har vi samlat vår expertis i hur du väljer rätt utrustning och hur du vårdar och reparerar dina prylar, samt tips på hur du sätter guldkant på ditt nästa äventyr.

    LÄS MER »


    LÄS MER »