Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Är du redo för sommarens stora äventyr?

    Några tips och råd..
    Den långa väntan efter de stora vidderna. Fjällbäckarna porlarandes intill leden som omfamnas av majestätiska berg och dalar. Snart är det äntligen dags att bege sig ut på äventyr i vildmarken. 

    En fjällvandring blir precis så bra som du förbereder den. Rustad för gassande sol eller ihållande regniga och blåsiga dagar; med rätt kläder och skydd står du även emot plötsliga oförutsedda väderskiften.
    Se gärna till att i god tid före avresa testa din utrustning, fetta in och gå in skorna, vaxa byxorna, impregnera skalplaggen, provpacka och justera ryggsäcken så den sitter perfekt och väg gärna packningen hemma. 
    En tung eller en lättare packning kan vara helt avgörande hur du kommer att uppleva ditt äventyr. En lättare packning ger en behagligare vandring och låter dig se mer än med en tung ryggsäck du ska kämpa dig till mål med. Tänk till och fundera kring vilka saker du faktiskt klarar dig utan... 
    Byter du ut många plagg av bomull mot merinoullens fördelar, kanske det räcker med två ombyten underkläder och strumpor? En extra T-shirt istället för tre o.s.v. Och packa med fördel i ultralätta vattentäta packpåsar, så kan du känna dig trygg med att alltid ha torrt ombyte. 

    Viktigt att inte glömma att packa med små belöningar. När tältet rests på kvällen efter en lång dag och många kilometer i benen, är det magiskt att kunna reflektera över dagen och njuta med lite godis. Eller att piffa upp kvällsmaten med en bit parmesan. Mat smakar sällan bättre utomhus, speciellt efter en ansträngande vandring. 

    Nedan finner du rekommendationer för ett lyckat äventyr. Välkommen!

    Hem och skydd 

    En god natts sömn 

    Bära och packa 

    Vila, värme och energi 

    Hygien och sjukvård 

    Prylar 

    Glada fötter 

    Slitstarka och praktiska byxor 

    Värme och skal 

    Skönt och värmande under 

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress