/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Finns i Östersundbutiken (6309.6 km)

    Att välja kök

    Mat smakar bäst utomhus!
    Det är något som gör att mat smakar lite godare om den äts utomhus, men hur hittar man det där perfekta outdoorköket i den djungel av modeller som finns? Det finns en uppsjö modeller och storlekar och det stora utbudet kan göra det svårt att veta vad man ska välja - spritkök, gaskök, campingkök, multifuelkök, stormkök, mikrokök, kök utan låga...? Alla kök har sina för- och nackdelar. Att hitta ett kök som passar till precis allt kan verka omöjligt, men vi hjälper dig gärna att hitta det som passar just dig allra bäst!

    Ett bra första steg kan vara att tänka efter när på året du planerar att laga mat i det fria. Om köket behöver fungera bra på vintern så rekommenderar vi multifuelköken som bland annat drivs av bensin vilket klarar lägre temperaturer än gas. Köket går även att använda sommartid med gas om så önskas. Om det finns planer på att vandra i andra delar av världen kan ett multifuelkök vara ett smart alternativ eftersom det ofta är enkelt att få tag i bensin eller diesel. 

    Gaskök har andra fördelar. Gas väger inte så mycket och är ett säkrare alternativ än flytande bränsle. Köket är också enkelt att använda tack vare att lågan är så lätt att justera. Om du planerar att ta med gasköket utomlands, ha i åtanke att man inte får flyga med gas och att det kan vara svårt att hitta gas som passar just ditt kök. 

    Är kökets vikt en avgörande faktor? Ja, då kanske ett mindre gaskök som tar liten plats det rätta valet. Tillsammans med energisnåla kokkärl med värmeväxlare räcker bränslet längre. 

    Det finns förstås många fler olika aspekter att väga in i valet av kök. Vilken typ av mat ska du laga, och för hur många? Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp att välja, det finns många kunniga att fråga både i våra butiker och via vår kundtjänst.

    Här nedan hittar du ett urval av kök, välkommen att botanisera!

    Läs mer

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress