Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • SLIM 1
    • SLIM 2
    • SLIM 3
    • SLIM 4
    • SLIM 5

    Sole SLIM

    Artikelnr.: EX0003054
    VAT included
    449,00 kr 299,00 kr Du sparar 150,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    NoColor
    <
    %
    NoColor
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Sulan Sole ger fotvalvet bra stöd och hälkoppen stabiliserar hälbenet vilket ger en korrekt vinkel i vristen och en rak belastning på knä och höft. Slim ärr, till skillnad från modellen Regular, tunnare och ryms även i skor som är något nättare. Slim kan användas i skor för fotboll, cykling, promenad, löpning och andra sporter.

    Visste du att en fot består av 26 ben, 32 muskler och 107 ligament? För att ge alla dessa delar det stöd de behöver rekommenderas en stabil sula som är formad för just din fot. En rätt uppbyggd sula motverkar problem som hälsporre, benhinneinflammation och självsprickor. Den ortopediska uppbyggnaden av SOLE ger skräddarsydd hjälp för hela foten. Detta stöd hjälper till att förebygga kollaps av fotvalv och eliminerar effektivt relaterade problem.

    Ungefär 50% av alla användare upplever att passformen på sulan inte är optimal. Detta kan justeras hemma i lugn och ro genom att värma upp sulan och forma den efter din egna fot. Lägg sulan i ugnen under 2 minuter i 90 grader. (Indikator i form av ett litet runt klistermärke visar när sulan är uppvärmd.) När sulan är klar tas den ut och du kan antingen ställa dig på sulan direkt på golvet eller om du så vill, lägg dem i skorna du främst tänkt använda sulorna i och ta på dig skorna. Stå på sulorna i en minut och låt dem forma sig efter dina fötter.

    Vanligtvis räcker det med en uppvärmning, men det går att värma upp sulorna upp till 5 gånger utan att de ortopediska egenskaperna förloras.

    Sulorna har en garanti på 2 år, så var inte rädd för att använda dem varje dag för alla aktiviteter. Det är lätt att byta sulorna mellan olika skor och de torkar snabbt efter tvätt i 30 grader. Ovansidan av sulan består av perforerad polyester som maximerar ventilation och fuktgenomströmning. De kan därför med fördel användas året runt.
    Tekniska detaljer
    Storlek
    36
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Våra toppmärken

    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress