Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Outlet
    • CARIBOU WOOL 1
    • CARIBOU WOOL 2
    • CARIBOU WOOL 3

    Sorel CARIBOU WOOL Dam

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    2 099,00 kr 1 399,00 kr Du sparar 700,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompanietbutik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Varm och vattentät damkänga för riktigt kalla vinterdagar. Den uttagbara innerskon av ull värmer skönt och den grovt mönstrade sulan ger grepp i både snö och slask.

    Caribou Wool är en damkänga som har den numera klassiska Sorel-designen, med en vattentät fot av gummi och ett skaft av läder. Kängans konstruktion och material gör den oerhört slitstark och samtidigt mycket bekväm.

    Kängan är anpassad efter vårt kalla klimat och håller fötterna varma även under de allra kallaste vinterdagarna. Den är försedd med en urtagbar innersko av filtad ull, som ger mycket bra isolering samtidigt som den både ventilerar och fungerar värmereglerande, vilket ger ett bra klimat inne i skon. Att innerskon därtill är urtagbar gör att du varje kväll kan ta ut den, för att på så sätt vädra bort fukt och därigenom ge dina fötter de allra bästa förutsättningarna för att hålla sig varma.

    Kängan har en helt vattentät konstruktion med en handgjord fot av vulkaniserat gummi och ett skaft av silikonslungat läder. Både konstruktionen och materialen gör kängan mycket slittålig och dess grovt mönstrade yttersula Aero Trac ger bra grepp i både snö och slask.

    • Dammodell
    • Vattentät och slitstark
    • Urtagbar innersko av filtad ull
    • Ullen ger både isolering, ventilation och värmereglering
    • Grovt mönstrad yttersula som ger bra grepp
    Tekniska detaljer
    Storlek
    US 6
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst

    Passande tillbehör

    Du kanske också gillar 
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress