Förslag på märken

    Förslag på kategorier

      Förslag på sökning

        Produkter

        SOTO

        Bakom Soto – det japanska ordet för ute – står Shinfuji Burner Ltd., som sedan 1978 har tillverkat brännare, stormkök och lampor för vardag och industri. Sedan cirka 2010 har företaget dessutom specialiserat sig på att tillverka avancerade friluftskök. Soto stormkök utmärker sig genom en konstant och exakt reglerbar gastillförsel. De har även utvecklat ett konkavt brännarhuvud som skyddar lågan mot vind på modellerna Windmaster, Stormbreaker och Amicus. Detta förbättrar stormkökets värmeeffekt avsevärt. Soto har fått flera utmärkelser från det renommerade Industri Awards för sina stormkök.

        Produktion & hållbarhet

        Huvudkontor

        Miyukihama, Mito-Cho, staden Toyokawa, Aichi, Japan.

        Var tillverkas produkterna från Soto?

        Soto tillverkar nästan alla produkter i en egen fabrik i Japan. Bara en liten del av de produkter som Soto säljer tillverkas i Kina och Taiwan. Produktionen där kontrolleras regelbundet av Sotos utvecklingsteam.

        Hur kontrollerar Soto produktionsvillkoren?

        Soto har tagit fram stränga riktlinjer för alla leverantörer och vidtar nödvändiga åtgärder för att se till att dessa följs.

        Hur arbetar Soto med hållbarhet?

        Företaget engagerar sig i JIA-kommittén (Japan Industrial Association), som är det certifieringsorgan som ser till att produkterna är miljövänliga. Soto strävar efter att hela tiden vidareutveckla sådana föreskrifter för att även öka allmänhetens kunskap kring orsakerna till miljöproblem.

        Läs mer

        double-arrows-up
        Tack för din registrering!

        Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
        Tack för din registrering!

        Ange en giltig e-postadress