Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • NATURKOMPANIET G001 1
    • NATURKOMPANIET G001 2

    SPEKTRUM NATURKOMPANIET G001

    Artikelnr.: 2006142
    inkl. moms
    899,00 kr
    Finns i lager
    Färg
    NK COOL GREY
    <
    >
    Storlek
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Vi har tillsammans med Åre-baserade företaget Spektrum tagit fram ett par stilrena och funktionella skidglasögon som passar lika bra i pulkabacken som i pisten. Dessa skidglasögon är framtagna för att fungera lika bra oavsett om du kantar skidorna i pisten, lutar dig bakåt i orörd snö eller hjälper barnen att ta sina första svängar. Med en sfärisk lins, bra ljusgenomsläpp, fullgott solskydd och en riktigt bra ventilation är Spektrum Goggle för dig som varken tummar på utseende, kvalitet eller funktion. Dessa goggles kommer i en för oss specialtillverkad påse i återvunnet papper och levereras med både sol- och flatljuslins. Spektrum startades av några goda vänner från Åre som delade samma passion för friluftsliv och äventyr. De bestämde sig för att ta fram glasögon som varken tummar på kvalitet, funktion, passform eller stil. Och med sin samlade erfarenhet från snöglopp, hård vind och stark sol över vita snöfält började de ta fram funktionella skidgoggles för en mängd olika aktiviteter. Och det är ingen slump att företaget vann priset som ”Årets nykomling” på Sportfacks ”Gear of the year” år 2014.
    Tekniska detaljer
    Storlek
    OneSize
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Du kanske också gillar 
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress