Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    • NALLO BOXER W 1

    Tierra NALLO BOXER W Dam

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    399,00 kr
    Finns i lager
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Med dessa tekniskt avancerade och stretchiga underställsshorts klär du dig funktionellt hela vägen in till kroppen. Materialet är lätt, värmande och fukttransporterande vilket gör de sköna både vid aktivitet med hög puls och aktiviteter under riktigt kalla förhållanden. De är mjuka och följsamma mot kroppen med en passform som gör att de sitter kvar på plats när du är som mest rörlig och aktiv. Sömmarna är flata för att minska risken för skav. Oavsett om du behöver boxershorts att ha närmast kroppen som lager 1 eller som ett stärkande lager 2 så är Nallo Boxer från Tierra ett riktigt bra val. Extra bred resår med dubbelt tyg för värme och komfort.

   • Fukttransporterande och isolerande
   • Lätta och stretchiga
   • Bred resår med dubbelt tyg för värme och komfort
   • Bra passform

    Polartec® Power Grid™

    Ett material som har en låg vikt och stretch, vilket gör den smidig att bära under andra plagg, både närmast huden eller som lager 2. Värmeregleringen i materialet är hög vilket hjälper dig att transportera bort fukten vid aktiviteter med hög puls och att hålla värmen i kalla klimat.
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    L
    Du kanske också gillar 
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress