Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • PROCEED HOOD JACKET W 1

    Tierra PROCEED HOOD JACKET W Dam

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    2 099,00 kr 599,00 kr Du sparar 1 500,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Skön och smidig jacka som kan användas både som värmande jacka under sommarhalvåret och som isolerande lager under skaljackan vintertid. Den är perfekt att ta på sig svala sommarkvällar vid klätterklippan, att använda som värmande jacka vid fikapausen i skogen och som isolerande mellanlager kalla dagar i skidbacken. Jackan väger lätt, har mycket liten packvolym och kan packas i sin egen ficka, vilket gör den perfekt att ta med i ryggsäcken vart du än ska, så att du alltid har något värmande att ta på dig.

    Proceed Hood Jacket är ett bra val för dig som värnar om vår miljö. Den är nämligen tillverkad av material som är både miljövänliga och ytterst funktionella. Både yttertyg, fyllning och foder består av återvunna material och materialens höga kvalitet gör jackan slitstark och ger den därmed lång livslängd, vilket också är en viktig miljöaspekt.

    Yttermaterial är både lätt, smidigt och slitstarkt och det är DWR-behandlat, för att ge en vattenavvisande yta. Det lätta syntetfodret ger mycket värme i förhållande till sin vikt och värmer även om det skulle bli fuktigt.

    Den fina passform ger dig full rörelsefrihet och det förlängda ryggstycket skyddar ryggslutet mot kylande vindar. Den justerbara huvan kan användas tillsammans med hjälm och nederkanten är försedd med en elastisk dragsko som du enkelt kan justera med en hand.

   • Lätt och smidig
   • Minimal packvolym – kan packas i sin egen ficka
   • Ger mycket värme i förhållande till sin vikt
   • Ger rörelsefrihet
   • Tillverkad av återvunna material
   • Elastiska muddar och justerbar nederkant
   • DWR- behandlat yttertyg som ger väderskydd
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    L
    Du kanske också gillar 
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress