Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Rea
    • ROC BLANC DOWN JACKET W (2014) 1

    Tierra ROC BLANC DOWN JACKET W (2014) Dam

    Artikelnr.:
    inkl. moms
    4 499,00 kr 799,00 kr Du sparar 3 700,00 kr
    Ej tillgänglig
    Lägg till i favoritlistan
    Finns varan i din Naturkompaniet butik? För att vara helt säker på att varan finns i butik, rekommenderar vi dig att ringa butiken eller skriva ett mejl till oss.

    Roc Blanc Down Jacket är en härligt varm dunjacka som är framtagen för att hålla dig varm även när det blåser riktigt kyliga vindar ute. Jackan är konstruerad med en så kallad boxkonstruktion, som innebär att jackan inte har några genomgående sömmar, utan dunet hålls plats med hjälp av ”väggar” mellan dunkanalerna, vilket gör att du slipper att kyla letar sig in genom sömmarna.

    Huvan kan användas tillsammans med hjälm och är justerbar för att ge bästa möjliga passform. Den förstärkta skärmen ger sikt i dåligt väder.

    Två generösa handvärmarfickor ger värme åt frusna fingrar och de två innerfickorna i mesh ger gott om utrymme till allt som du vill ha nära till hands.

    Dold förstärkning på axlar, armbågar och vid ärmsluten gör jackan slittålig och ger den en längre livslängd. Invändig stormslå med säkerhetsknappar.

    Om Tierras dun:

    Tierra använder sig av högkvalitativt dun, som består av 95 % dun och 5 % fjäder. Dunet som de använder är en biprodukt från livsmedelsindustrin och dess kvalitet och renhet kontrolleras av IDFL, International Down and Feather Laboratory. Tierra arbetar exklusivt med en enda dunleverantör med vilken de har ett nära samarbete. Leverantören har undertecknat Tierras uppförandekod som omfattar djurens rättigheter samt ett avtal som bland annat förbjuder att dun plockas från levande fåglar. Dunproduktionen kontrolleras regelbundet med både föranmälda och oannonserade besök.

   • Lätt och varm
   • Boxkonstruktion
   • Hjälmanpassad huva
   • Förstärkningar på utsatta ställen
   • Tekniska detaljer
    Storlek
    L
    Du kanske också gillar 
    Ställ en fråga
    Undrar du någonting om denna specifika produkt som du inte funnit svar på ännu? Då är du välkommen att fråga oss. Våra experter har lång erfarenhet och hjälper dig gärna.

    Vi kommer att besvara din fråga så snart vi har möjlighet.
    Med vänlig hälsning,Naturkompaniets kundtjänst
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress