Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Grayl

  PURIFIER CARTRIDGE
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Vattenfilter till Grayls Lightweight Purifier. Renar upp till 150 l vatten och filtrerar bort smuts, lera och dålig smak och lukt.

 2. Grayl

  ULTRALIGHT WATER PURIFIER BOTTLE
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  Orange
  GREEN
  BLUE

  Effektiv och lätthanterlig vattenrening som på 15 sekunder ger rent vatten. Utbytbart filter renar upp till 150 l. Tar Inte större plats än en vattenflaska och är helt fri från BPA.

 3. Katadyn

  KATADYN BEFREE WITH FILTER
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  TRANSPARENT

  Smart och smidig vattenrening som enkelt packas ned i ryggsäcken och används som dricksflaska. Renar ner till 0,1 micron och har en hög flödeshastighet.

 4. Lifestraw

  GO BOTTLE 2.1
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREY
  PURPLE

  Effektiv vattenrening med kolfilter som renar vattnet i 2 steg. Reducerar klor, dålig smak och lukt och tar bort skadliga bakterier och parasiter. Praktisk flaska med drickpip och karbin.

 5. Katadyn

  MICROPUR QUICK
  179 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Klorbaserad vattenreningstablett som förstör skadliga bakterier i dricksvatten. Skyddar mot vattenburna smittor. Lägg 1 tablett i 1 l vatten och vänta 30 min.

 6. MSR

  TRAILSHOT MICROFILTER
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kompakt vattenfilter som gör att du kan dricka direkt ur naturens vatten eller pumpa vattnet direkt ner i dricksflaskan. Renar upp till 2000 liter vatten och flödet är 1 liter på 60 sekunder. Väger endast 115 gram.

 7. Katadyn

  KATADYN VARIO
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  NoColor

  Liten, lätt och mycket effektiv vattenrenare. Vario renar upp till 2 liter vatten i minuten och lämnar inga bismaker. Perfekt att ta med på äventyr både när och fjärran.