Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (14)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vandringsryggsäckar 30 liter

    Ryggsäckar med en volym på 30-40 liter har stort användningsområde. Det är en bra storlek för den som är ute på en dagsvandring och vill kunna bära med sig kök och mat. Det är också ett smart alternativ för den som ska vara ute någon natt och eftersträvar att vandra lätt. Storleken är också lagom för den som pendlar till jobbet eller behöver en ryggsäck att ha till träningen. Här nedan har vi samlat alla våra vandringsryggsäckar i storleken 30-40 liter, en bra storlek på en mellanstor vandringsryggsäck. Bland dem hittar du ryggsäckar som även har specialfunktioner som till exempel ögla för ishacka, ficka för vätskesystem, fäste för vandringsstavar, sidofickor i mesh för vattenflaskor och inbyggt regnskydd.

    Vandringsryggsäckar 30 liter från Fjällräven

    Fjällräven har lång erfarenhet kring vandring och friluftsliv. I deras sortiment av Fjällräven ryggsäckar finns en rad väl genomtänkta vandringsryggsäckar på 30 och 35 liter, både klassiker och nyare modeller. Här hittar du till exempel Abisko Friluft 35 som är en riktig storsäljare som har allt och är ett bra val för den som letar efter en slittålig vandringsryggsäck som passar till både vandring, hajk och mycket mer. Abisko Friluft har många smarta funktioner, som till exempel:

    • Huvudmaterial av G-1000 Eco av ekologisk bomull och återvunnen polyester
    • Botten i vattentät polyamidväv
    • Förberedd för vätskesystem
    • Ventilerande ryggpanel
    • Huvudfacket som kan öppnas via fronten
    • Höftbälte med två fickor
    • Fäste för vandringsstavar, isyxa eller liknande
    • Regnskydd som följer med

    Vandringsryggsäckar 30 liter för varmt klimat

    För den som ska vandra på sommaren eller resa till ett land med varmt klimat och vandra finns det speciella ryggsäckar med extra bra ventilationssystem för att det ska bli så behagligt som möjligt att vandra. Osprey har flera bra modeller tänkta för vandring i varmt klimat, som också passar bra för lättviktsvandring tack vare de lätta materialen. Osprey är också väldigt bra på att göra ryggsäckar anpassade för olika kroppsformer. De erbjuder vandringsryggsäckar med bärsystem för dam som är anpassade efter kvinnor, och vandringsryggsäckar för herr som är anpassad efter män. Det gör att du lätt hittar en ryggsäck som passar just dig och som ser till att belastningen hamnar rätt.

    Läs mer
    Filter
    22 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress