Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Självuppblåsande liggunderlag

    Låt ditt liggunderlag blåsa upp sig självt medan du ägnar dig åt något annat! Ett självuppblåsande liggunderlag är skönt att sova på och det finns många modeller att välja mellan. Vissa passar bäst för sommarbruk, medan andra innehåller fluffig isolering som skyddar mot markkylan under kallare årstider.

    Självuppblåsande liggunderlag i vårt sortiment

    Vi har noga valt ut våra favoriter av uppblåsbara liggunderlag till vårt sortiment och det finns många modeller och storlekar att välja mellan. Vissa modeller har smarta lösningar för att spara vikt, som till exempel en form som är anpassad efter kroppen eller delvis borttagen isolering. Här hittar du kända märken som bland annat Therm-A-Rest och Sea to Summit. Visste du att det faktiskt var Therm-A-Rest som uppfann det självuppblåsande liggunderlaget?

    Självuppblåsande liggunderlag – hur gör man?

    De flesta självuppblåsande liggunderlag är mycket lätta att hantera. Rulla ut det i tältet, vindskyddet eller annan tänkt sovplats i god tid innan sovdags. Se till att alla ventiler är öppna och att det har gott om plats att fylla sig själv med luft. Stäng ventilerna när det är fyllt – färdigt!

    Läs mer
    Filter
    7 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress