Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Heimplanet

  FISTRAL
  5 299 Kr
  Betala från 210 Kr /månad med klarna

  CAIRO CAMO

  Uppblåsbart tält med självstående konstruktion. Reses enkelt och ger pålitligt skydd och hög komfort vid dåligt väder. 2 öppningar med varsin absid och hög ventilationsförmåga.

 2. Hilleberg

  NIAK 1,5
  8 249 Kr
  Betala från 305 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RED
  GREEN

  Väldigt lätt 3-säsongers tält för dig som varken kompromissar på funktion, kvalitet eller komfort. Niak 1.5 slås lätt upp med sina 2 bågar och rymmer 1-2 personer.

 3. Hilleberg

  ENAN 1000
  6 149 Kr
  Betala från 237 Kr /månad med klarna

  RED

  Fantastiskt lätt och slitstarkt tält för soloturer under vår, sommar och höst. Det ger dig gott om utrymme, bra ventilation och är perfekt för dig som vill hålla vikten nere utan att tumma på kvalitet.

 4. Fjällräven

  ABISKO LITE 1
  5 199 Kr
  Betala från 207 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  UN BLUE
  PINE GREEN

  Lätt, kompakt och vindstabilt tunneltält med utmärkt ventilation. Bekvämt för solovandraren med generös sitthöjd och gott om plats för packning.

 5. Marmot

  STARLIGHT 1P
  2 899 Kr
  Betala från 133 Kr /månad med klarna

  GREEN LIME/STEEL

  Mycket lätt enmanstält för turer under sommaren. Det är perfekt för ensamvandrare, cyklister och alla andra som vill resa med lätt packning. Dess minimala storlek gör det lätt att hitta bra tältplatser och de dubbla bågarna gör att det upplevs som rymligt.

 6. Hilleberg

  SOULO
  7 699 Kr
  Betala från 287 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREEN
  RED

  Lätt och stabilt tält för användning i alla väder året om. Dess fristående konstruktion gör tältet lätt att slå upp även i besvärlig terräng och mycket stabilt.

 7. Hilleberg

  AKTO
  6 099 Kr
  Betala från 236 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  RED
  GREEN
  SAND

  Akto är ett lätt och stabilt solotält som du kan använda året om. Det kommer till sin rätt på långturer där varje gram räknas och dess rymliga tunnelkonstruktion rymmer med lätthet både dig och din packning.

 8. Hilleberg

  UNNA
  6 899 Kr
  Betala från 262 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREEN
  RED

  Det ultralätta, helt fristående kupoltältet Unna förenar enkelhet och mångsidighet på ett enastående sätt. Det är idealiskt för turer där låg vikt har hög prioritet, och där det ofta är svårt att finna bra tältplatser. Med yttertält i stark Kerlon 1200 väv, vars rivstyrka på 12 kg överstiger de flesta “expeditionstält” på marknaden, är Unna ett utmärkt val för de flesta turer på utsatta platser ovan trädgränsen.