Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Hilleberg

  KAITUM 4 GT
  13 099 Kr
  Betala från 462 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RED
  GREEN

  Lätt och stabilt 4-säsongstält med förlängd absid. Reses enkelt och snabbt. 1 ingång med absid, 1 ingång med förlängd absid som ger hög boendekomfort.

 2. Hilleberg

  KAITUM 4
  11 199 Kr
  Betala från 400 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREEN
  RED

  Lätt och stabilt 4-säsongstält med hög boendekomfort. Reses enkelt och snabbt. 2 ingångar, 2 absider och integrerat myggnät i innerdörren. Stora ventiler och hög ventilationsförmåga.

 3. Marmot

  VAPOR 4P
  4 499 Kr
  Betala från 184 Kr /månad med klarna

  BLAZE/SANDSTORM

  Lätt och mångsidigt tält för vår, sommar och höst. Med sina dubbla ingångar, absider och rymliga innertält ger den en bra trivsel även under riktigt dåliga väderförhållanden.

 4. Fjällräven

  KEB ENDURANCE 4
  13 499 Kr
  Betala från 475 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  PINE GREEN
  UN BLUE

  Extra starkt och rymligt tunneltält för avancerade turer, året runt. Hög komfort med två absider, högt i tak och många smarta funktioner.

 5. Fjällräven

  ABISKO ENDURANCE 4
  11 499 Kr
  Betala från 410 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  UN BLUE
  PINE GREEN
  SAND

  Lätt och vindstabilt tunneltält med full höjd i innertältet och huvudabsid. Enkelt att slå upp, välventilerat och med praktiska funktioner.

 6. Marmot

  ARGENT 4P
  3 799 Kr
  Betala från 162 Kr /månad med klarna

  BLAZE/SANDSTORM

  Rymligt familjetält för skönt lägerliv på sommaren. Det har ett generöst innertält med en takhöjd på hela 165 cm, vilket gör att barnen kan stå inne i tältet samt en stor dörr som gör det enkelt att ta sig in och ut.

 7. Hilleberg

  NALLO 4 GT
  11 099 Kr
  Betala från 397 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  RED
  GREEN
  SAND

  Nallo är ett tält som kombinerar mycket låg vikt med hög styrka och en stabil konstruktion, vilket gör att du kan använda det året om. Den rymliga konstruktionen, med en förlängd absid, ger gott om utrymme till både utrustning och matlagning.

 8. Hilleberg

  KERON 4 GT
  14 099 Kr
  Betala från 494 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREEN
  RED

  Keron är ett tunneltält utan kompromisser. Det fungerar lika bra på krävande expeditioner som på helgturer hemmavid. Det är tåligt, stabilt och samtidigt lätt att hantera, egenskaper som tillsammans med den rymliga konstruktionen och den förlängda absiden har gjort det mycket populärt.

 9. Primus

  BIFROST H4
  5 999 Kr
  Betala från 233 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Rymligt och stabilt tält som passar perfekt till familjesemestern. Det har två innertält och emellan dem finns ett stort gemensamt utrymme med ståhöjd som ger gott om utrymme till både packning, matlagning och umgänge.

 10. Fjällräven

  AKKA ENDURANCE 4
  8 999 Kr
  Betala från 329 Kr /månad med klarna

  FOREST GREEN

  Mycket starkt och vindstabilt tält som du kan använda året runt och i alla väder. Det är tillverkat av lätta och slitstarka material och försett med en förlängd absid, som ger gott om utrymme till både utrustning och matlagning.

 11. Fjällräven

  AKKA 4
  6 999 Kr
  Betala från 265 Kr /månad med klarna

  UN BLUE

  Tåligt och vindstabilt tält som du kan använda året om. Det är lätt att slå upp och den klassiska tunnelkonstruktionen tillsammans med den förlängda absiden ger gott om utrymme till både packning och matlagning.