Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Marmot

  VAPOR 2P
  2 799 Kr
  Betala från 129 Kr /månad med klarna

  BLAZE/SANDSTORM

  Lätt och mångsidigt tält för vår, sommar och höst. Med sina dubbla ingångar, absider och rymliga innertält ger den en bra trivsel även under riktigt dåliga väderförhållanden.

 2. Fjällräven

  ABISKO VIEW 2
  6 899 Kr
  Betala från 261 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  UN BLUE
  PINE GREEN

  Lätt självstagande tält med oslagbar ventilation och två absider som kan öppnas upp helt för utsikt. Vindstabilt med två korslagda bågar.

 3. Hilleberg

  AKTO
  5 799 Kr
  Betala från 226 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  GREEN
  RED
  SAND

  Akto är ett lätt och stabilt solotält som du kan använda året om. Det kommer till sin rätt på långturer där varje gram räknas och dess rymliga tunnelkonstruktion rymmer med lätthet både dig och din packning.

 4. Hilleberg

  NALLO 3 GT
  9 649 Kr
  Betala från 350 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  RED
  GREEN

  Nallo är ett tält som kombinerar mycket låg vikt med hög styrka och en stabil konstruktion, vilket gör att du kan använda det året om. Den rymliga konstruktionen, med en förlängd absid, ger gott om utrymme till både utrustning och matlagning.

 5. Marmot

  WM'S TRESTLES ELITE 30
  1 499 Kr
  Betala från 87 Kr /månad med klarna

  TURF GREEN/GARDEN GREEN

  Damanpassad syntetsovsäck för vår, sommar och höst. Unik syntetblandning ger värme, komfort och högt loft. Kort dragkedja på höger sida och lång på vänster. Anatomisk huva och fotbox.

 6. Marmot

  TRESTLES ELITE 20
  1 699 Kr
  Betala från 94 Kr /månad med klarna

  ATOMIC BLUE/BLUE NIGHT

  Syntetsovsäck för vår, sommar och höst. Unik syntetblandning ger värme, komfort och högt loft. Kort dragkedja på höger sida och lång på vänster. Anatomisk huva och fotbox.

 7. Marmot

  WM'S ANGEL FIRE
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  GEM GREEN/GREEN GARNET

  Angel Fire är en sovsäck som kan hänga med på de flesta turer du gör under vår, sommar och höst. Den har en slitstark utsida, en mjuk insida och är fylld med värmande dun av högsta kvalitet.

 8. Marmot

  NEVER WINTER LONG
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  DARK LICHEN/GREENLAND

  Lätt och mycket bekväm dunsovsäck, som är tänkt att användas under sommaren och som även kan användas frostfria vår- och höstnätter.

 9. Exped

  SYNMAT UL LITE
  1 199 Kr
  Betala från 78 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och komprimerbart liggunderlag med syntetfyllning och anti-glidutsida. Längsgående kanaler och tjockleken på 5 cm ger skön bädd. Lätt och liten pump samt reparationskit ingår.

 10. Exped

  SYNMAT UL LW
  1 999 Kr
  Betala från 103 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Extremt lätt och komprimerbart liggunderlag som ger skön komfort och bra isolering tack vare den ytterst komprimerbara syntetfyllningen.

 11. Exped

  SYNMAT UL M
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och komprimerbart liggunderlag med syntetfyllning och anti-glidutsida. Längsgående kanaler ger skön bädd och medföljande packpåse används som pump. Reparationskit ingår.

 12. Therm-a-Rest

  NEOAIR CAMPER SV L
  2 099 Kr
  Betala från 107 Kr /månad med klarna

  MEDITERRANEAN

  Unikt liggunderlag med en ventil som drastiskt minskar uppblåsningstiden. Blås in i ventilen från några decimeters håll och du har fyllt den på 4-5 inblåsningar. Mycket komfortabel med hög isoleringsförmåga.

 13. Cocoon

  AIR CORE PILLOW UL
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  WASABI/GREY

  Uppblåsbar kudde med en ovansida i syntetfyllning som ger skön komfort och mjukhet. Kudden tar liten plats i packningen och väger lite vilket gör den lätt att packa med på resan eller övernattningen.

 14. Cocoon

  TRAVELSHEET SILK L
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  BLUE

  Härligt lyxigt reselakan av silke. Det är lätt och tar liten plats i packningen samtidigt som det är rymligt och bekvämt att sova i. Silket ger komfort genom att värma när det är kallt och svalka när det är varmt samt transportera bort fukt.

 15. Cocoon

  EGYPTIAN COTTON SHEET
  399 Kr
  Betala från 53 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Mjukt, smidigt och slitstarkt reselakan som är tillverkat av Egyptisk bomull, vilket gör det betydligt lättare och ger det mindre packvolym än vanlig bomull.

 16. Sea To Summit

  THERMOLITE REACTOR
  599 Kr
  Betala från 64 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Sovsäcksliner i DuPont Thermolite som höjer temperaturen i sovsäcken med upp till 8 grader. Snabbtorkande, lätt och med dragsko vid huvan.