Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Passfodral

    Ett fodral för passet ger dig ordning och reda på värdesakerna under resan och gör det enkelt att hålla koll på pass, betalkort, boardingkort och andra resedokument när du är på resande fot. Här hittar du passfodral för hela familjen i både läder och slitstarkt tyg från bland annat Fjällräven.  

    Praktiska & säkra passfodral för hela familjen

    Ska du ut och resa? Så roligt! Se till att vara väl förberedd så blir själva flyg- buss- eller tågresan smidigare. Hos oss hittar du många varianter av plånböcker & värdeförvaring som gör det lätt att hålla reda på allt som annars kan försvinna på vägen. Samla allt på samma ställe i ett smart och rymligt passfodral så vet du alltid var du ska leta. Om du reser med barn är det bra att ha deras pass och andra dokument på samma ställe så att du snabbt kan ta fram hela familjens pass när det är dags att visa upp dem. Ett tips är att lägga ditt passfodral i en midjeväska så att du har allt det viktigaste lätt tillgängligt och under uppsikt, men ändå händerna fria. Bland Fjällrävens fodral finns smarta passfodral, men även andra fodral för laddare och annat smått.

    Passfodral för resa & pendling

    Med ett personligt passfodral har du alltid med dig det viktigaste och du vet alltid var det är, oavsett om du checkar in bagage eller reser med bara handbagage. Om du reser med bara handbagage är det bra att ha koll på handbagage mått & regler så att du inte råkar ta med dig en för stor resväska.

    Olika modeller av passfodral hos Naturkompaniet

    I vårt sortiment av passfodral och reseplånböcker finns funktioner som:

    • Stora fickor för pass och boardingkort
    • Flera mindre fickor och fack för bankkort
    • Utvändig myntficka med dragkedja
    • Öppen utvändig ficka
    • Fleecefodrat fack för mobiltelefon
    • Dolda sedelfack
    • RFID-blockerande foder
    • Säkra fack för pass och kreditkort
    • Klassiska modeller för både herr och dam
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress