Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Lundhags

  TERMIK ICE 38
  2 199 Kr
  Betala från 110 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BLACK
  RED

  Lättviktsryggsäck för långfärdsskridskor. Bärsystemet välbalanserat för skön åkning. Luftspalt längs ryggen. Avtagbara skridskodetaljer gör den till en lätt dagturstyggsäck. Elastiska sidfickor.

 2. Lundhags

  GERO 35 WP
  1 799 Kr
  Betala från 97 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BLACK
  RED

  Vattentät ryggsäck som passar lika bra till skogspromenaden som till skidåkning och skridskoåkning. Förberedd för kastband och grenrem.

 3. Fjällräven

  LÅNGFÄRD 40
  1 999 Kr
  Betala från 104 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  BLACK
  UN BLUE

  Välutrustad skridskoryggsäck i tålig G-1000 Original med vattentät packpåse. Många säkerhetsdetaljer, praktiska fickor och funktioner.

 4. Lundhags

  GRIP ICE CLAW PRO
  249 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  RED/CHARCOAL

  Isdubbar med handtag i hårdplast och gummi som ger bra grepp i kyla och blöta. Utvecklade för att fästas på ryggsäckens axelrem.

 5. Lundhags

  GRIP ICE CLAW
  199 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  RED/CHARCOAL

  Isdubbar som gör att du kan ta dig upp ur vattnet om du skulle råka gå igenom isen. De har ett greppvänligt gummihandtag, en justerbar nackrem och en visselpipa som gör att du kan påkalla hjälp.

 6. Lundhags

  NORRÖRA RESCUE LINE
  299 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  RED

  Räddningslina för livräddning på isen. Linan är 24 meter lång och påsen är viktad för att ge bra kastegenskaper. Den glider bra på snö och is och flyter när den hamnar i vattnet.

 7. Zandstra

  RÄDDNINGSLINA
  279 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  NoColor

  Räddningslina som är lätt att hantera även i stressade situationer. De skumklädda handtagen ger bra grepp och kastpåsen glider lätt på snö och is. Linan är 25 meter lång och flyter i vatten.

 8. Lundhags

  SECURA SAFETY SYSTEM
  329 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  RED

  Säkerhetsutrustning som ökar säkerheten vid kamraträddning på isen. Remmarna kopplas till en ryggsäck och förenklar både kast av räddningslinan och draghjälp ur vattnet.

 9. Lundhags

  FLASH
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  BLACK/RED

  Lätt och stadig motionsstav i härdat aluminium. Godkänd som pik på ledarledda turer. Korkhandtag för extra isolering. Flyter horisontellt.

 10. Zandstra

  ISPIK
  349 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Den traditionella och beprövade ispiken i trä. Skaftet är lätt och starkt och eftersom det är i trä flyter ispiken när det hamnar i vattnet. Den kraftiga spetsen är i härdat stål.

 11. Lundhags

  T-SKATE NNN BC
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  NO COLOUR

  Långfärdsskridsko med härlig åkglädje. T-profilen gör mångsidig på alla olika sorters isar. Tillverkad i Sverige av återvunna material och är helt återvinningsbar.

 12. Skyllermarks

  VIKING
  1 099 Kr
  Betala från 93 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Långfärdsskridsko med stadig snowboardbindning. Den extra stadiga vristremmen kompenserar för en kängas eller pjäxas mjukhet. Steglöst pumpspänne.

 13. ISVIDDA

  TREKKING
  1 099 Kr
  Betala från 93 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Långfärdsskridsko med universalbindning och inställbar längd. Passar många olika sorters stadiga skor och kängor. Stora spännen som kan hanteras med handskar.

 14. Zandstra

  TRACK MONTERAD BC
  2 299 Kr
  Betala från 113 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och prisvärd långfärdsskridsko med T-profil. Hög frigång och stabil skena. Tas enkelt på och av med BC-manuell bindningen.

 15. Zandstra

  BLADE MONTERAD BC
  2 599 Kr
  Betala från 123 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Stabil och vridstyv långfärdsskridsko med Y-profil. BC manuell bindning. Kommer i 3 olika längder. Ger bra åkkänsla och stabilitet i skäret.

 16. Zandstra

  KIDS EASY GLIDER
  469 Kr
  Betala från 57 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Perfekt nybörjaskridsko för barn som vill testa på långfärdsskridskoåkning. Skridskon används tillsammans med vanliga vinterkängor och spänns enkelt fast med hjälp av de justerbara spännena.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 2
 1. 1
 2. 2