Showing 45 of 235

Utrustning

 1. Pieps GmbH

  SET SPORT
  3 499 Kr
  Betala från 152 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Komplett paket med lavinsäkerhetsutrustning. Lavinsändare med 3 antenner med 50 m täckradie, en-knappshantering och hög precision. Pålitlig spade och 260 cm lång lavinsond.

 2. Black Diamond

  DEPLOY 3
  649 Kr
  Betala från 67 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kompakt och snabbt startklar lavinspade för daglig användning i vildmarken. Smart böjt skaft som får plats i bladet vid nerpackning. Lillasystern till Deploy 7.

 3. Black Diamond

  LYNX
  369 Kr
  Betala från 51 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kompakt, lätt och mycket tålig spade. Den har ett ergonomiskt utformat handtag och dess smarta konstruktion gör den enkel att plocka isär och packa ner i skidryggsäcken.

 4. Voilé

  MINI TELEPRO T6
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kompakt, lätt och mycket tålig spade. Dess smarta konstruktion gör att du snabbt och enkelt kan sätta ihop den för att använda den i nödsituationer.

 5. Black Diamond

  DEPLOY 7 SHOVEL
  799 Kr
  Betala från 76 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och tålig spade med rejält blad. Den smarta konstruktionen med inskjutbart skaft gör att du aldrig behöver plocka isär spaden när du ska packa ner den i din ryggsäck.

 6. Black Diamond

  QUICKDRAW PROBE TOUR 280
  629 Kr
  Betala från 66 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och pålitlig lavinsond som med Black Diamonds Quickdraw funktion snabbt fälls ut till 280 cm. Lavinsonden är stark och klarar av att arbeta i även hårt packad snö.

 7. Black Diamond

  SUPER TOURPROBE 265
  699 Kr
  Betala från 70 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Lätt och praktisk sond med Quick Draw system, vilket gör den extremt snabb att sätta ihop, en livsviktig detalj när en lavin har gått.

 8. Life Systems

  MOUNTAIN LITE WHISTLE
  59 Kr
  Betala från 50 Kr /månad med klarna

  NoColor

  Kraftfull visselpipa som du kan fästa på ryggsäcken eller nyckelringen, så att du alltid har den med dig på dina äventyr. Den är mycket tålig, väger endast 5 gram och fungerar även i kalla klimat.

 9. Hilleberg

  VINDSÄCK RÖD
  1 549 Kr
  Betala från 89 Kr /månad med klarna
  Läs mer

  RED

  Fungerar lika bra som rastskydd vid kaffedrickning, nödbivack i vinterstormen, sovsäcksöverdrag i snöbivack eller som vindskärm.