Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Aclima Underställ

    Att Aclimas underställ uppskattas av både stadsflanörer och extremsportare är inte så konstigt eftersom de erbjuder ett så brett sortiment, alltid med väl genomtänka material och funktioner. Alla delar kan användas var för sig eller kombineras på olika sätt. Här hos oss hittar du riktigt sköna underställ från Aclima för både dam herr, junior och barn. Välj bland underställströjor och långkalsonger i den varma Warmwool-serien eller upptäck någon av de andra väl genomtänkta underställsserierna från Aclima. Komplettera gärna med Aclimas underkläder i ull och någon av Aclimas mössor i merinoull.

    Aclimas underställ för friluftsliv

    Merinoull är ett fantastiskt material att göra underställ av. I ett Aclima underställ i ull håller du dig alldeles lagom varm tack vare att ullen är temperaturreglerande och merinoullen känns mjuk och skön mot kroppen. Merinoull är också, precis som ullen från nordiska får, självrenande vilket gör att du sällan behöver tvätta ditt underställ från Aclima. Visst går det bra att tvätta ull om det skulle behövas, men det räcker oftast att hänga ut understället över natten. Aclimas underställ är inte bara så sköna att du vill ha dem på dig både på vandringen och hemma framför soffan, de är också fina att gå omkring i på afterskin. Ett av de mest kända mönstren är Marius, uppkallat efter den norske skidåkaren Marius Eriksen.

    Aclimas heltäckande underställ

    Visste de att det fanns något så genialt som ulloveraller för vuxna? Istället för att ta på sig underställströja långkalsonger och mössa kan du istället dra på dig en hel overall i mjuk, värmande merinoull. Med en heltäckande overall på kroppen finns det ingen risk att det korvar sig någonstans eller blir en glipa som släpper in kall luft. Overallerna har tillochmed en inbyggd balaclava som kan dras ner och användas som en buff, eller vikas bakåt och helt läggas på ryggen. Overallen ingår i Aclimas populära underställsserie WarmWool, en serie plagg i en något tjockare ullkvalitet som värmer skönt under kalla höst- och vinterdagar. En underställsoverall passar perfekt bland annat för den som åker skidor, skridskor eller snowboard.

    Aclimas underställ i nät & mesh

    Aclima har tagit fram en hel serie underställ för den som svettas mycket – Woolnet. Den nätlika konstruktionen tillsammans med partier av mesh och heltäckande merinoull låter kroppen andas samtidigt som värmen hålls kvar i luftfickorna. Woolnet finns som långkalsonger och underställströja för både dam och herr och passar den som utför högpulsaktiviteter när det är kallt ute.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress